in ,

Ruzie Met Je Partner Zorgt Voor Beter Leven Tussen De Lakens

Je hebt het misschien zelf weleens meegemaakt: je had ruzie met je partner en die ruzie eindigde in een stomende sessie tussen de lakens.

Waarschijnlijk snappen zowel jij als je partner niet waarom jullie altijd jullie ruzies op deze manier eindigen, maar het is eigenlijk heel logisch.

Ruzie met je partner
Je krijg weer gezeik aan je hoofd van je vriend of vriendin en voor je het weet staan jullie weer tegen elkaar te bekvechten.

Lees ook  PostNL bezorger laat gigantische bende achter nadat hij pakketje door het raam gooit

Niet heel gezellig dus. Toch kunnen jullie het niet laten om heel snel na – of misschien zelf tijdens – de ruzie het bed in te duiken. Hoe kan dit nou?

Het is eigenlijk heel erg simpel. Zodra je ruzie hebt, komen er allerlei hormonen in je lichaam vrij. Denk aan testosteron, adrenaline en cortisol (dit kennen wij als het stresshormoon).

Hormonen
Deze hormonen zorgen ervoor dat je hersenen verlangen naar intimiteit of het samenzijn met diegene die je liefhebt.

Lees ook  Vrouwen betalen voor billenkoek van deze man (video)

Dat zijn precies de gevoelens die je ervaart bij een vrijpartij. Relatietherapeut Andrew Aaron meldt ook dat je je tijdens een vrijpartij openstelt voor de ander.

Ruzie zorgt daarom voor opwinding. Het is in feite een gevoel van het ene uiterste naar het andere uiterste: ruzie en dan complete overgave aan je partner. Dat zorgt ervoor dat het zo goed voelt om het bed in te duiken na een ruzie.

Breaking: Sarah van Soelen klapt ein-de-lijk uit de school betreft André!

Slachtoffer (20) van overval chalet in Vinkel vastgebonden en mishandeld