in

Ruud de Wild na lang ziektebed: ‘Het is tijd om afscheid te nemen’

Ruud de Wild keert na een afwezigheid van ruim 6 maanden eindelijk weer terug op de radio! Op maandag 4 oktober zal de Wild zijn comeback maken in de middagshow van NPO Radio 2.

Ziektebed
De 52-jarige radio-dj is een tijd uit de roulatie geweest. Eerder dit jaar maakte hij bekend darmkanker te hebben. Hij moest na de bekendmaking van dit verschrikkelijke nieuws meerdere malen onder het mes. Toch is zijn revalidatie over het algemeen soepel verlopen.

Lees ook  Vrouw betrapt tasjesdieven in trein naar Breda en trekt aan noodrem

En hij heeft ontzettend veel zin om weer aan de slag te gaan: “Ik voel me beter dan ooit. Maandag 4 oktober ben ik weer te horen en alleen al van dit vooruitzicht krijg ik heel veel energie. Het is tijd om weer mooie dingen te maken en afscheid te nemen van het ziekenhuis!” Ook had hij prachtige woorden over voor zijn vriendin Olcay Gulsen: “Al vind ik het nog doodeng om te zeggen maar ik ben beter. 🥂❤️🍾. Zin weer in het leven. Olcay, ik weet niet hoe ik jou moet bedanken. ❤️❤️”

Lees ook  Rijbewijs van man (86) ingevorderd na groot ongeval op A28 bij Wezep waarbij vrouw (20) uit Zuidlaren gewond raakt

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild)

Dit moet je gezien hebben: Lauren Verster volledig uit de kleren!

Leontine Borsato verrast iedereen met deze prachtige nieuwe look