in ,

Roxeanne Hazes laat volgers blozen met BH-loze foto

Roxeanne Hazes was weer lekker haarzelf op Instagram. De zangeres besloot weer eens om geen BH aan te trekken en haar grote vriendinnen eens lekker losjes in haar truitje te laten hangen.

Zo’n foto is spraakmakend, dus hebben wij besloten om er aandacht aan te besteden. De reacties op haar instagram waren er niet mals om.

Roxeanne Hazes zonder BH
Op de instagram post is Roxeanne te zien met een rode coupe en een groen truitje. Het is duidelijk te zien dat de zangeres geen BH draagt, wat de rest van haar volgers ook niet ontgaan is.

Haar kanjers hangen nonchalant boven de zwarte broek dat ze eronder draagt. Aan de ruim 11K likes die ze krijgt op de foto kunnen een hoop mensen de kleur van haar haren wel waarderen.

Lees ook  Toe aan een winterslaap? Dan is deze berenslaapzak echt wat voor jou!

‘Gisteren had ik een hele grappige caption bedacht, maar die ben ik vergeten. #stayinschool #dontdodrugskids’ staat er bij de foto te lezen.

Haar volgers wijzen haar er in de comments op dat ze een BH moet gaan dragen. ‘BH ook vergeten’ staat er, en ‘trek toch een BH aan’. Maar er zijn ook mensen die positief reageren op het bericht. ‘Wauw’.


Roxeanne Hazes laat volgers blozen
Het is niet de eerste keer dat Roxeanne Hazes haar kijkers laat blozen. Ze plaatst wel vaker nietsverhullende foto’s waarin haar tetten centraal staan.

Wij vinden dat de zangeres vooral moet doen waar ze zin in heeft en zich niets moet aantrekken van de negatieve reacties op haar Instagram posts. Wij hebben het vermoeden dat ze dat advies ter harte neemt.

Lees ook  Deze mini Volkswagen camper houdt deze zomer jouw drankjes heerlijk koel

Voor wie een dikke vette fan van Roxeanne is hebben wij de moeite genomen om even haar rijke archief in te duiken en wat eerder geplaatste foto’s aan jullie tentoon te stellen. Dus pak een biertje, zet was Hazes op en geniet van het leven. Salut!

Oud-directeur stichting voor ernstig zieke kinderen verdacht van kindermis bruik

“We zijn allemaal diep geschokt”: Jongen (15) brengt familie om en blijft dagenlang videogames spelen