in

Robotstofzuiger smeert poep uit door de hele badkamer van Ryan

Een robotstofzuiger is een uitkomst wanneer je te weinig tijd hebt om schoon te maken. Maar als je een hond hebt die af en toe een boodschapje achterlaat, kun je de Roomba beter niet in huis halen. “Ik heb therapie nodig”, schreef een nieuwe eigenaar van zo’n robotstofzuiger, nadat die zijn badkamer had volgesmeerd met poep

De Amerikaan Ryan Landy leerde de les vorige week toen zijn teckel Apollo een souveniertje achterliet in zijn mooie witte badkamer. Ryan was voorbereid. “We adopteerden hem onlangs en hij is nog niet volledig getraind. Dus we houden de Roomba achter gesloten deuren als het aan het schoonmaken is”, legde hij uit op Facebook.

Lees ook  98-jarige moeder verhuist naar verzorgingstehuis om voor 80-jarige zoon te zorgen

Maar de dierenliefhebber was iets belangrijks vergeten. “Helaas weten sommige van mijn huisdieren hoe ze de deuren moeten openen, en dat is wat tot deze rotzooi leidde. Je leert van je fouten.” Een filmpje laat zien hoe zijn kat handig een deur opent.

Komt vaker voor
Op een foto die Ryan deelde, is op de mooie witte tegels in zijn badkamer een bruin spoor te zien. Het resultaat van een onverwachte samenwerking tussen Roomba en Apollo.

Lees ook  Yolanthe ken je natuurlijk al, maar ken je ook haar prachtige zussen? Pikante foto's!

Het blijkt vaker voor te komen. Na een voorval van enige jaren geleden, zei een Roomba-woordvoerder: “We vertellen klanten in het algemeen dat ze de robot beter niet kunnen gebruiken als ze honden in huis hebben die dit soort dingen doen.”

Jutta Leerdam laat ons weer even genieten van wat heerlijke zomerse kiekjes!

Liefhebbers van frikandellen opgelet: Hier eet je een enorme frikandel van 2 meter