in ,

Roberto is 700.000 euro lichter nadat hij 15 jaar dacht dat hij aan het daten was met topmodel Alessandra Ambrosio

Er komt een opvallend verhaal naar buiten van Italiaanse profvolleyballer Roberto Cazzaniga.

Zo was de 42-jarige reus van bijna 2 meter maar liefst 15 jaar lang er heilig van overtuigd dat hij met niemand minder dan Braziliaans topmodel Alessandra Ambrosio aan het daten was. Jawel je leest het goed, 15 jaar daten met een catfish.

700.000 euro lichter na 15 jaar vol leugens
In een interview gaf hij nu toe dat deze lange afstandsrelatie hem maar liefst 700.000 euro heeft gekost door de jaren heen.

Hij zou daardoor nu flink wat schulden hebben. Zijn ‘vriendin’ bleek namelijk niet Alessandra te zijn, maar een werkloze moeder met 2 kinderen die het geld heeft uitgegeven aan veel luxe cadeautjes en aan verbouwingen van haar huis.

Zij vertelde tegen Roberto dat ze het geld nodig had omdat ze hartproblemen heeft en hij gooide er af en toe nog wat centjes bovenop omdat hij haar doodgraag zag.

Lees ook  Nieuw: koop een scheet in een potje

Hij leerde ‘zijn Alessandra’ kennen via het internet. Ze stuurde foto’s naar hem van het topmodel gedurende 15 jaar en gedurende al die tijd was hij er heilig van overtuigd dat hij dus echt samen was met één van de populairste modellen op deze planeet zonder haar ooit gezien te hebben.

Een relatie met iemand hebben die 15 jaar lang smoesjes verzint waarom ze je niet kan zien, zouden wij behoorlijk verdacht vinden.

Bij Roberto echter niet, zijn euro wou maar niet vallen tot zijn familie het Italiaanse programma Le Lene inschakelde om de catfish te ontmaskeren. Zij zagen zijn rekening alsmaar meer en meer slinken en wilden iets doen.

Via dit programma slaagde ze erin om Roberto met keiharde bewijzen te confronteren waarna hij niet anders meer kon dan zich te realiseren dat hij 700.000 euro door de ramen en deuren heeft gesmeten voor niets.

Lees ook  Bobbi Eden laat op klaarlichte dag en midden op straat haar doos zien

De dame was een zekere Valeria die niet in Brazilië woont, maar ergens in de buurt in Italië.

Om het allemaal nog wat erger te maken, bleek achteraf nog dat zij bevriend was met een goede vriendin van Roberto.

Zij heeft blijkbaar mee geholpen om deze zwendel aan te houden en stelde hen in eerste instantie ook aan elkaar voor. Auwch …

Voor de nieuwsgierigen: de eerste foto is de catfish die hem 700.000 lichter had gemaakt en de foto’s erna zijn van de echte Alessandra Ambrosio.

‘Ik had een orgasme in Wijnegem Shopping via een vibrerende string en mijn vriend had de afstandsbediening’

Volgens de astrologie zijn deze mensen met deze sterrenbeelden het meest jaloers