in

Receptideetje om je vingers bij af te likken: Frikandel quiche uit de airfryer

We houden van frikandellen. De langwerpige vleesstaaf is niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur en is met stip de favoriete snack van een groot deel van de bevolking.

Er zijn al veel verschillende en creatieve recepten bedacht met defrikandel, maar deze heb je vast nog niet eerder gehoord.

Frikandel quiche
Een van de bekendere innovatieve snackrecepten met de frikandel, is toch wel het frikandellenbroodje.

Lees ook  Natasha kan nooit meer intiem zijn na verwijderen geslachtsorgaan

Die lijkt qua samenstelling erg op de frikandellenquiche alleen dan een tandje groter. Mocht je dus fan zijn van een frikandellenbroodje, maar altijd balen dat ‘ie zo snel op is, dan is dit recept echt iets voor jou. Of gewoon om te delen met je maten natuurlijk.

Het recept bevat geen hogere wiskunde, dus elke held op sokken in de keuken kan het maken. Je hebt er ook geen fancy over voor nodig, maar een airfryer is wel een vereiste.

Lees ook  Bizarre video: Sarah van Soelen rookt sigaret in kledingwinkel

Natuurlijk heb je frikandellen nodig, maar ook bladerdeeg en saus. Hoe en wat precies gaan we je niet vertellen aangezien de video hieronder alles voor je uitlegt, maar we raden je zeker aan om dit recept een keer te proberen. Degene die dit bedacht heeft verdient volgens ons echt een Nobelprijs.

Deze 40 meter lange waterglijbaan is nu in de aanbieding

Veel kritiek op ontblote foto van Miljuschka Witzenhausen die ze onlangs plaatste op haar Instagram!