in ,

Rachel snoeihard gebruikt: Rachel Hazes en Klaas Otto officieel uit elkaar!

We kunnen er heeeeeeeel veel woorden aan besteden, maar Rachel Hazes en Klaas Otto hebben hun kortstondige relatie officieel verbroken.

Dat meldt het Algemeen Dagblad, dat aangeeft met het management van Rachel heeft gesproken. Het waren een paar fijne dagen. Klaas lijkt overigens direct terug bij zijn ex-vriendin Gracia. Juicy, juicy.

Iedereen dacht dat het een 1 april grap was of dat de ex van Klaas weer zijn Instagram account had gehackt, maar het lijkt er toch echt dat de relatie tussen Rachel Hazes en Klaas Otto alweer voorbij is.

Lees ook  Alstu, een lijstje met kortingscodes voor de McDonalds selfservice touchscreens!

Kort geleden maakte Klaas en Rachel op een concert van Heel Holland Zingt Hazes bekend dat ze een stel waren en super verliefd.

Maar dezelfde avond hackte Gracia Kraus de ex van Klaas Otto zijn Instagram account net na de liefdesverklaring van Klaas en Rachel. Gracia plaatse allemaal lelijke berichten over Rachel Hazes en noemde haar zelfs een lelijke junk.

Klaas voelde zich genoodzaakt meteen weer een filmpje online te gooien waarin hij liet weten dat zijn ex zijn account had gehackt en dat hij toch echt een relatie had met Rachel.

Lees ook  Het slimme bed van Ford rolt egoïstische dwarsliggers terug op hun eigen kant van het bed

Maar gisteravond plaatste Klaas weer een aantal foto’s van hem en zijn ex Gracia op zijn Instagram account. Bij één van deze foto’s zei Klaas het volgende:

”In je leven kan je van alles doen , je kan naar links gaan , en je kan naar rechts gaan , je kan elk pad bewandelen , maar als je elke dag op zo’n pad iets mis in je leven , en een gevoel van liefde voor iemand , dan moet je toch dat gevoel gaan volgen , en mijn gevoel is voor een vrouw met de naam Gracia”

Nog veel meer sneeuwbuien in aantocht: ’Op de Veluwe al 10 centimeter gevallen’

Andre Hazes verlaat Nederland en gaat hier wonen