in

Beelden van Rachel Hazes en Sarah van Soelen gelekt

Het heeft er alle schijn van dat alles weer goed is tussen Andre Hazes en Sarah. De stiefvader van Sarah heeft als mediator opgetreden en ervoor gezorgd dat Andre en Sarah alles weer hebben bijgelegd. De stiefvader heeft inmiddels ook in de media laten weten dat hij geen ruzie heeft met Andre en dat Sarah en Andre bij elkaar zijn.

Op de onderstaande video die gisteren online kwam zien we Rachel Hazes en Sarah bij de vrouw van Najib Amhali zitten. De vrouw van Najib is kapster en doet wel vaker de kapsels van bn’ers, maar dat we Rachel en Sarah daar beide zien is toch wel opmerkelijk.

Lees ook  Politie Roosendaal: ‘Houd je kinderen ’s avonds binnen’

Het lijkt er dan ook op dat Rachel en Sarah willen uitstralen dat alles oke is. Volgens de laatste geruchten is Andre inmiddels al weer terug ondergedoken bij zijn moeder Rachel. Hij heeft een paar dagen in het oosten van het land gezeten samen met zijn muziekproducer in een studio voor het maken van nieuwe liedjes. Daarvoor zat hij volgens ons ook al ondergedoken in de villa van zijn moeder. Er gaan zelfs harde geruchten dat Andre tijdelijk in de garage van Rachel haar villa zou wonen. Als dit klopt dan snappen we heel goed waarom Rachel en Sarah samen gespot zijn. Zo kan Sarah namelijk ook naar het huis van Rachel komen zonder dat het lijkt of ze daar voor Andre komt.

Lees ook  De 23-jarige vriendin van Thierry Baudet laat zien wat ze in huis heeft

We gaan er in ieder geval van uit dat hij nu gewoon zijn rust pakt en zijn tijd wijs gebruikt. Het zal nu vast niet lang meer duren of we zien Andre en Sarah weer samen. En Andre kenende zal hij vast weer een exclusief interview geven aan zijn grote vriend Guido den Aantrekker over wat er nou allemaal precies voorgevallen is.

Bekijk het korte filmpje van Rachel Hazes en Sarah bij de kapster hieronder.

’Moeder mishandelde dochter jarenlang, vader deed niets’

Meisje van 16 door zwager verkracht, familie legt schuld bij slachtoffer