in

Politieagente Charlotte gaf haar ontslag en werd vervolgens miljonair met pikante beelden via OnlyFans (foto’s)

Maak kennis Charlotte Rose, een 27-jarige vrouw afkomstig uit het Britse Essex. Tot enkele jaren terug was ze fulltime politieagente, maar ze stopte hier al na één jaar dienst mee omdat dit toch niet haar droomjob leek te zijn.

Zo besloot ze om OnlyFans uit te proberen nadat ze haar ontslag als agente had gegeven. Een carrièreswitch die ze zich nog geen moment heeft beklaagd.

Zo heeft ze ondertussen al 1,5 miljoen euro verdiend via OnlyFans en maandelijks rijft ze gemiddeld zo’n 175.000 euro binnen. Een meer dan aardig bedrag, maar daar moet ze blijkbaar wel keihard voor werken.

Wel pikante beelden, maar geen p*rno
In tegenstelling tot heel wat andere modellen op OnlyFans doet Charlotte echter geen p*rno. Zo doet ze vooral aan rollenspelletjes met haar mannelijke klanten en probeert ze zo om de fantasieën van heel wat heren te laten uitkomen.

Dat gaat natuurlijk nog steeds gepaard met zeer pikante beelden, maar dus niet zozeer met s*ks.

Lees ook  Voormalig GTST-actrice Anouk Maas zonder kleding is best wel heel fijn om te zien!

“Iedereen gaat er altijd vanuit dat OnlyFans porno is. Ik heb daar niets op tegen, maar ik doe persoonlijk zulke dingen niet.

Mijn pagina kan je omschrijven als een niche. Ik doen aan rollenspelletjes en praat tegen de camera alsof ik tegen een echte man bezig ben.”

“Het is voor mij iets persoonlijks en ik heb met heel wat van mijn fans al een persoonlijke band opgebouwd en ik ken hen volledig.

Ik weet wat hun beroep is, ik ken de namen van hun kinderen en wanneer ze een slechte dag hebben, doe ik mijn best om ze terug vrolijk te maken door een privé-boodschap in te spreken.”

Werkdagen van 10 tot 12 uur
Mensen die denken dat Charlotte niet hard moet werken, zullen verrast worden. Zo werkt ze elke dag minimum 10 tot 12 uur en zelfs op reis kan ze haar job niet loslaten.

Haar bedoeling is om nu keihard te werken zodat ze binnen enkele jaren genoeg geld heeft om te rentenieren. Je weet immers nooit hoelang een carrière als OnlyFans model blijft duren.

Lees ook  Moeder wil haar kind déze koekjes laten trakteren in de les maar lerares laat dat niet toe

“Ik kan me al niet meer herinneren wanneer ik de laatste keer een vrije dag had. Ik werk minstens 10 tot 12 uur per dag.

Dat zijn dan foto’s en filmpjes maken, berichten beantwoorden, mijn sociale media beheren en nieuwe plannen maken om mijn fans te blijven plezieren.”

“Zelfs wanneer ik op vakantie ben, werk ik 4 tot 6 uur per dag. Er moet namelijk altijd nieuwe content zijn of er komt geen geld meer binnen.

Ik wil nu gewoon zoveel mogelijk verdienen zodat ik binnen enkele jaren kan genieten en me niet meer druk moet maken over geld.”

Ondanks haar gigantische inkomen is Charlotte wel heel spaarzaam. Al het geld dat ze verdient, probeert ze ook opnieuw verstandig te investeren.

Het gekste dat ze zichzelf cadeau heeft gedaan, was een Lamborghini van zo’n 250.000 euro. Goed verdiend zeggen we dan.