in

Politie houdt poedelnaakte man aan na wilde achtervolging

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in Venlo een poedelnaakte man aangehouden na een wilde achtervolging.

De 22-jarige Venlonaar bleek onder invloed van drugs. Verder reed hij in een onverzekerde auto en had hij geen rijbewijs, maakte de politie zaterdag bekend.

Een patrouille van de politie wilde rond middernacht een auto controleren op de Genooyerweg in de Limburgse stad.

Lees ook  Vier mannen in één auto zijn er twee te veel: 390 euro boete voor alle inzittenden

De bestuurder gaf echter plankgas. Met snelheden tot 120 kilometer per uur scheurde de man met gedoofde lichten tegen het verkeer in op de linker weghelft door de bebouwde kom, waar hij op de Industriestraat bijna een geparkeerde truck met oplegger ramde.

Op het laatste moment kon hij de vrachtwagen ontwijken. Aan het einde van de weg stopte de auto plotseling, sprong de man eruit en zette het op een lopen.

Lees ook  Dochter (7) kreeg geen eten, werd geschopt en mocht niet plassen: volgens haar ouders heeft ze een rijke fantasie

„Tot onze verbazing was deze man helemaal poedeltje naakt”, schrijft de politie op Facebook. De agenten wisten hem aan te houden. Uit een drugstest bleek dat de man waarschijnlijk onder invloed van methamfetamine en wiet was.

Waarom de man geen kleren aan had, moet later zaterdag tijdens het verhoor op het bureau blijken.

Dit is waarom ‘mannelijke yoghurt’ slikken super goed voor het vrouwelijke lichaam is!

Joy Beune laat spierballen zien met fijne inkijk foto!