in

Politie doet onderzoek naar mogelijk lek rondom zaak Lil Kleine

De Amsterdamse politie onderzoekt of iemand die zich rond de aanhouding van rapper Lil Kleine online uitgeeft als agent, daadwerkelijk voor de politie werkt.

Dat bevestigt een woordvoerster woensdag na berichtgeving van RTL Boulevard. Via het socialmediaplatform Snapchat zou mogelijk informatie over de aanhouding zijn gelekt.

Op een screenshot, gedeeld door het zogenoemde juicekanaal Reality FBI die erbij vermeldt dat het om een gesprek tussen een agent en een tinderdate zou gaan, zegt iemand bij de politie in Amsterdam te werken.

Lees ook  ‘Spelers voelden hun voeten tintelen’ bij krachtige blikseminslag in Enschede: 23-jarige gewond

Diegene zegt dat hij foto’s moest maken van Lil Kleine, die is aangehouden op verdenking van poging tot zware mishandeling en/of mishandeling.

Scholten zou ’echt geen zin’ hebben gehad in die foto’s. Ook zou de rapper hebben gehuild en gezegd hebben spijt te hebben van zijn daden.

Wanneer de persoon merkt dat er screenshots worden gemaakt van het gesprek, zegt hij dat er niet zomaar screenshots gemaakt kunnen worden en waarschuwt hij dat de maker ervan in de problemen kan komen als die ze lekt.

Lees ook  Vader Patrick (42) van Hotter than my daughter kort na opnames overleden

De 27-jarige Scholten werd zondagavond aangehouden na een melding van een mishandeling aan de Prinsengracht in Amsterdam. Het slachtoffer zou zijn verloofde Jaimie Vaes zijn.

Koppel tachtigers dood aangetroffen in gerenoveerde hoeve

Dove hond wordt alleen achtergelaten nadat hij meer dan duizend keer door bijen is gestoken