in

Pedo wil verhuizen om jongere kinderen te mis bruiken

De meest schaamteloze p*dofiel van de Britse eilanden wil het land verlaten omdat hij het niet eens is met de beperkende maatregelen die hem zijn opgelegd.

Hij meent dat hij na zijn veroordeling voor kinderpornobezit als een tweederangs burger wordt behandeld: ‘net als Joden in de Tweede Wereldoorlog’.

Om deze reden wil hij naar een ander land verhuizen waar de minimumleeftijd voor s*ks lager ligt. Probleem is echter dat hij een ‘s*x offender’ is en het land niet mag verlaten.

Hij denkt hier anders over en is van mening dat een ‘kind oud genoeg is voor s*ks wanneer hij kan praten’.

S*x offender
Jason Leonard wordt door de Britse politie gezien als een van de meest gevaarlijke ‘s*x offenders’ van het land.

De 37-jarige inwoner van Haslingden in Lancashire, heeft zonder enige gêne toegegeven dat hij naar een land wil verhuizen waar hij een s*ksuele relatie kan hebben met een minderjarige.

Dit vertelde hij in de rechtbank. Tijdens de verhoren kwam naar voren dat zijn ‘ideale partner’ tussen de 12 en 14 jaar oud is.

Verhuizen kan nu niet, vanwege zijn status als zedendelinquent en het feit dat hij in 2013 32 maanden moest brommen omdat hij 251 p*rnografische afbeeldingen met minderjarigen op zijn computer had staan.

Lees ook  55-jarige vrouw met geweld beroofd

Na zijn vrijlating wordt het internetgedrag van Leonard in de gaten gehouden en mag hij geen contact hebben met personen onder de 16 zonder toestemming van de ouders. Ook mag hij het land niet verlaten zonder toestemming.

Leonard is het absoluut niet eens met de maatregelen die tegen hem getroffen zijn en noemt deze ‘compleet buitenproportioneel’, hij ging tegen de beperkingen in beroep om zo bij een rechter af te dwingen dat deze zouden worden ingetrokken.

Reclasseringsmedewerker Andrew Ashworth, die meer dan 90 geregistreerde viespeuken onder zijn hoede heeft, waarschuwde de rechtbank voor Leonard.

P*dofiel moederskindje
„Meneer Leonard is uniek en een groot risico. In de 10 jaar dat ik dit werk nu doe, ben ik nog nooit een p*dofiel tegengekomen die zo openlijk over zijn perverse fantasieën praat.

Dit is uitzonderlijk en dient met uiterste voorzichtigheid te worden benaderd”, aldus Ashworth. Om zijn p*doseksuele lusten werkelijkheid te kunnen laten worden wil Leonard naar een land verhuizen met een lagere minimumleeftijd voor s*ksuele handelingen.

„Hij sprak erover om te verhuizen naar landen als Frankrijk of Italië waar deze leeftijd lager is.” Ook haalde hij Nederland aan als mogelijk vestigingsland.

Lees ook  Dronken man steelt politiehondenwagen

Answorth vertelt dat de openhartige pedofiel in het gareel wordt gehouden door zijn hoogbejaarde moeder van in de tachtig.

„Leonard heeft aangegeven dat hij na haar dood, naar het buitenland wil om naar kinderen te zoeken.

Volgens mij is zij op dit moment de enige positieve invloed in zijn leven die hem hiervan af houdt.

Toen de reclasseringsmedewerker de veroordeelde p*do in maart vroeg wat hij ‘te jong’ vond, antwoorde hij:

„Als het kind oud genoeg is om te praten is hij ook oud genoeg om s*ks te hebben.”

De rechtbank vroeg hem ook wat zijn visie op verkrachting was. Hier had hij naar eigen zeggen ‘geen commentaar’ op.

Dus is dit opmerkelijke verzoek ingewilligd door een ‘te softe rechter’? Nee, rechter Sara Dodd heeft het verzoek direct afgewezen en lichtte toe dat ze ‘diep geschokt was’ van zijn ‘bizarre en gevaarlijke houding ten opzichte van pedos*ksualiteit’.

Leonard zal gewoon in het Verenigd Koninkrijk moeten blijven en mee moeten werken aan zijn reclasseringstracject. Ook de geldende beperkende maatregelen voor z*dendelinquenten worden niet versoepeld.

Heb je een sollicitatiegesprek? Zo geef je antwoord op de lastigste vraag

Vrouw heeft na wilde stapavond schildpad in vagijn