in

Ouders negeren 1-jarige dochter en spelen videospelletjes – dagen later is het meisje verhongerd

Ouder worden betekent een grote verantwoordelijkheid. Het is je taak om voor je kind te zorgen en ervoor te zorgen dat ze alles hebben wat ze nodig hebben.

Daarom doet het zo’n pijn wanneer we lezen over gevallen waarin sommige kinderen deze basisbehoeften niet krijgen. Voor een klein meisje was het leven veel te kort.

Ze bracht de laatste dagen helemaal alleen door, terwijl haar ouders televisie keken en spelletjes speelden. Dat schrijft de British Mirror.

Haar vader is intussen veroordeeld voor het veroorzaken van de dood van een ander. Elk leven op aarde verdient om met liefde en respect te worden behandeld.

Leven in een veilige omgeving is voor de meesten van ons vanzelfsprekend, zeker voor de opvoeding van een kind.

Maar, helaas krijgen alle kinderen niet wat de meesten van ons als vanzelfsprekend beschouwen.

Lees ook  Harry drinkt zijn maanden oude urine om ouderdom tegen te gaan

Onlangs overleed een 19-maanden oud meisje, nadat haar vader haar enkele dagen had verwaarloosd. Het was in december 2017 dat de tragedie plaatsvond.

De ouders van het meisje troffen haar levenloze lichaam aan toen ze op het punt stonden om een familiebezoekje te doen.

Volgens de British Mirror gaven ze toe dat ze diezelfde dag tot half zes ’s ochtends wakker waren geweest, omdat ze televisie keken en videospelletjes speelden.

Het echtpaar werd pas later in de middag wakker. De ouders vertelden dat het “een slechte gewoonte” was. Maar intussen was hun kleine dochtertje wel al dood.

Huis in erbarmelijke staat
De moeder van het meisje vertelde dat de dochter ’s nachts nog melk zou hebben gekregen, maar toen de politie ter plaatse was, werd er in de woning geen melk of voedsel voor de dochter gevonden.

Lees ook  Linda de Mol wist in 2020 al van vermeende ver krachting Ali B

“Een politieagent ontfermde zich over de ouders en zag dat ze er beiden moe en afgemat uitzagen. Het appartement bevond zich in een extreem vuile staat, met vuile luiers en vuilnis die overal lagen, net als vuile was,” vertelde justitieagente Cole aan de Mirror.

Ter plaatse stelde de politie ook vast dat de verwarming in het appartement was uitgeschakeld.

Beide ouders werden intussen aangeklaagd voor het veroorzaken van de dood van een ander persoon.

De moeder pleitte onschuldig, wat ook in de rechtbank werd vastgesteld. De vader daarentegen werd schuldig bevonden. Wat zijn straf zal zijn is nog onduidelijk, schrijft de site.

Rust in vrede kleine meid! Je leven eindigde veel te snel!

Moeder geeft baby de naam “idioot” – publiek eist dat ze het onmiddellijk verandert, maar ze weigert

Enorme zeeleeuwen springen plots op een boot – getuige legt de dramatische beelden vast