in

Man krijgt geen ‘harde’ en vriendin doet dan maar trio zonder hem

Over het kanaal in Groot-Brittanië durven ze af en toe wel eens met iets meer gedurfde programma’s komen. Momenteel praten de Britten vooral over het gloednieuwe programma ‘Open House: The Great Sex Experiment’. In deze gloednieuwe reality serie gaan koppeltjes hun grenzen verkennen en proberen ze voor het eerst met andere koppels te wisselen of een triootje te doen.

Een programma dat we in Vlaanderen ook hadden met deze ‘Free Love Paradise’, maar de Britten gaan nog iets verder. Zo worden de trio’s hier ook doodleuk voor een groot deel gefilmd en uitgezonden. Dat zorgt soms best voor opvallende beelden die kijkers een inkijk geven, maar soms ook wel wat beetje plaatsvervangende schaamte.

Het koppel Nathan en Mady waren bijvoorbeeld de eerste deelnemers die een trio in het programma een kans gaven. Zo nodigde ze een zekere Precious uit in hun slaapkamer.

Lees ook  Jonge vrouw krijgt extreme allergische reactie nadat man zijn zaad in haar deponeert

Nathan krijgt geen erectie, maar vriendin Mady heeft er wel zin in
Dat triootje waar beide en vooral Nathan zo hard naar uitkeek, ging echter niet zoals gepland. Zo zei de mannelijke deelnemer vooraf nog: “Dit gaat zo fantastisch zijn. Meer vrouwen, meer plezier.” Het draaide echter volledig anders uit.

Zo hadden Mady en Precious vooral aandacht voor elkaar en Nathan die geen erectie kon krijgen, die lag er maar wat naast. Op een bepaald moment hoor je zijn vriendin zelfs zeggen dat het leuker zonder hem zou zijn: “Het is jammer dat we er niet vandoor kunnen gaan en hem laten slapen.” Auwch …

Lees ook  Absoluut niet onschuldig: déze manier van vreemdgaan komt het vaakst voor

Daarna begint Nathan ook tegen haar te klagen dat hij plots twijfelt over zijn relatie na zijn geflopte trio. Volledig plaatsvervangende schaamte bij de kijkers. De Britten gaan na deze aflevering alvast helemaal los op sociale media. De beelden zie je hieronder. Enkele reacties op de volledige aflevering zie je dan weer daaronder:

Even jaloers zijn? Channing Tatum (41) gaat weer strippen als Magic Mike en toont ongelofelijke sixpack

Kendall Jenner choqueert volgers met doorzichtig kleedje: «Je tepels zijn zichtbaar!» (foto)