in

Op geniale wijze je afgetrapte Megane verkopen op Marktplaats doe je zo

Helaas ben je net te laat om eigenaar te worden van een Renault Megane uit het bouwjaar 2005. Een dergelijke auto met 237.000 kilometer op de teller was namelijk af te halen voor de prijs van 1250 euro. Maar, wederom helaas, is deze advertentie verdwenen van Marktplaats.

En dat is jammer, want de tekst van de advertentie is namelijk geniaal. Gelukkig is deze tekst en screenshots van de advertentie wel bewaard gebleven, zodat jij een lesje “Ik moet van mijn auto af” kunt volgen.

De tekst van de advertentie
Voordat iemand zich benadeeld voelt; Goedemorgen, Hallo, Hello, Goodmorning, Salam Aleikum, Sjalom, Gutentag, Buenos dias, Bonjour, Nihau, Iyi gunler, Kunichiwa, Dobroye utrois, Fawaka, Kontabaj..
Onderscheid maken we niet… geld is geld en ons stront is allemaal bruin, welke afkomst dan ook.

Ik ga ook niet beginnen met de standaard bullshit redenen vd verkoop, denk aan; -heb nu een auto vd zaak,
-gezinsuitbreiding
-geld nodig ivm verhuizing
-mijn vader is aangereden door een spaceshuttle op Mars
enz enz
yeah right!

Ik ben dit ding gewoon zat, ik ben met veel producten snel klaar; auto’s , vrouwen en telefoons oa. Dus een andere reden voor de verkoop is er simpelweg niet.

Neemt niet weg dat deze Franse makelaardij gewoon troep is. Geef mij maar een duits kanon, dwz dat de volgende auto zeer zeker een Duitser word (jawohl!)

Lees ook  Chauffeur vrachtwagen dodelijk ongeluk Ridderkerk schrikt van reacties op sociale media: ‘Dit is zwaar ongepast’

En dit is GEEN auto voor de single kerels, althans niet als je vrouwen wilt oppikken. Aangezien 80% van de vrouwen van tegenwoordig golddiggers zijn, ga je in deze Franse kikker geen kans maken…forget it. Nee deze auto is voor de mannen die in de Al Bundy situatie verkeren.

Ene kant jammer want als je de stoelen naar voren klapt is er achterin ruimte genoeg om je kamasutra standjes uit te proberen.

Heeft de auto dan ook voordelen? Ja zeker! De verzekering kost minder dan een pakje Marlboro. (gezien de huidige sigaretten prijzen is dat niet zo moeilijk, kut accijnzen!)

Onderhoud kost zo goed als niks, tenzij je naar een originele Renault dealer gaat. Daar word je genaaid zonder vaseline , zonder etentje bij kaarslicht met romantische muziek – regelrecht in je stampert.

Bouwjaar: 2005, een mooi jaar , wat gaat de tijd snel.

Apk tm 27-3-2020, GUL BEN IK HE. Speciaal geregeld voor de nieuwe eigenaar.

Km stand ; 237.000 AFGEROND, geen straat, stad of ghetto die deze Megane niet kent!!

Ik heb 1 kaartsleutel, een tweede kan je zelf bijbestellen via AliExpress. Zo gedaan en kost je misschien 5,-

Speakers zijn geen Bose maar ook geen Beverwijkse Bazaar kwaliteit, komt een goed geluid uit. Zolang je geen Lil Kleine, Peter Andre, David Hasselhof of Frans Bauer afspeelt zit het goed.

Lees ook  Dit zijn 5 dingen die je na een vrij-partij moet doen…

Verder; is een 1.6 benzine blok DUS;
Gaspedaal trapt beter dan het rechterbeen van Peter Aerts, Airco/Climate control spugen slurpen en zuigen beter dan Thaise Ladyboys, Afremmen doet ie beter en sneller dan de cockblock van je jaloerse maat, Stuurt soepel, banden zijn goed dus deze auto wringt zich beter in de bochten en straten dan de kont van Kim Kardashian dat doet op Kanye West.

Vaste prijs van 1250,- cash, vaste prijs? Ja! Dat is goedkoper dan menig andere Megane’s die te vinden zijn op marktplaats. Cash? Ja! Cash is koning, ik ben geen bank of winkel waar je kunt pinnen.

Ik heb al een kort lontje, geen zin in koopjesjagers en handelaren. Dus vraag toestemming van je partner , leeg je spaarvarken en kom dan pas langs…

ik ben gastvrij, drank wiet slagroom redbull en peuken staan klaar. Dus naast een zakelijke deal kunnen we er ook een gezellige middag avond of nacht van maken.

Bij interesse, APP of SMS mij (Niet gierig doen, smsen is ook gratis met de abbonnementen van tegenwoordig, tenzij je een dealer met een Lebara nr bent) , ik heb een leven en raar genoeg ook een baan dus bellen lukt alleen op de wazigste tijdstippen.

(meer foto’s zullen volgen, zodra ik tijd en zin heb)

Bizar: Feminist pleegt abortus omdat het een jongen is

Jaydi, de nieuwe Temptation Island-babe uit de kleren