in

Ook Jada, De dochter van Marco Borsato, nu middelpunt van vreemdgaansgeruchten

De geruchten over Marco Borsato worden met de dag erger, maar nu wordt ook zijn dochter beschuldigd van vreemdgaan. Jada is naar eigen zeggen inmiddels al 7 jaar lang met haar vriend, maar op de verschillende juice-kanalen en nieuwswebsites valt te lezen dat ze daarbij niet altijd helemaal trouw is gebleven.

Geruchten ‘JuiceChannel”
Het kanaal ‘JuiceChannel’, dat het in het verleden vaak bij het juiste eind had, meldt: “We hebben van een bron vernomen dat Jada afgelopen zomer vreemd is gegaan!” Jada zou afgelopen zomer vaak bij een vriendin in Weert geweest zijn, waar ze zouden zijn opogetrokken met een vriendengroep. De jongens in deze groep zouden Jada wel hebben zien zitten, en met een van hen zou ze uiteindelijk ook over de schreef gegaan zijn. Daarnaast hebben zij ook een foto geplaatst van de jongen waar Jada zelf ook op staat.

Lees ook  Vrouw neemt wraak op vriend, blijkt mis te zitten

Appel valt niet ver van de boom
Bovendien komt Juicechannel met nog meer geruchten. “De appel valt inderdaad niet ver van de boom. Jada en haar vriendin hebben de hele middag door het dorp van Domburg gelopen en zijn in de avond gaan eten bij ‘El Fuego’. Hier heeft Jada aan de eigenaar gevraagd of ze niet bediend kon worden door een knappe jongen. Jada vond het een leuke jongen want ze is hem gaan volgen op Instagram. Ook is ze samen met die vriendin nog meegegaan naar een feestje.” Verder sluiten ze de post af over de 19-jarige dat dit verhaal de hele zomer door Domburg is gegaan.

Lees ook  Naakte man plundert container snackbar op zoek naar frikandellen

Woedende reactie Jada
Jada heeft de geruchten inmiddels ook onder ogen gekregen en reageert woedend op social media: “Je moet niet alles geloven wat je hoort. Ik ben al 7 jaar lang verliefd op 1 iemand, en dat is mijn vriend. Hij is de liefde van mijn leven en ik ben de meest betrouwbare, loyale vriendin op aarde. Geloof je het niet? Kun je opzouten.”

Check de screenshots van JuiceChannel hier:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Al het moois (@al.het.moois)’in paylaştığı bir gönderi

Meisje (12) redt bebloede moeder van agressieve vader met ‘kwaaie dronk’: ‘Ik heb het verziekt’

Foto: Marco Borsato zoende Maan al op beruchte The Voice-BBQ