in ,

Onverschrokken man vindt enorme spin in zijn auto en houdt haar een jaar lang als huisdier

Wat zou jij doen als je een enorme spin in jouw auto aantreft? We kunnen ons een boel dingen voorstellen, maar het allerlaatste wat wij zouden doen was de spin als huisdier houden. Maar dat was precies wat deze Australiër deed.

Vorig jaar februari vond Chris Taylor (42) een 15 cm grootte spin op zijn dashboard. De man nam de opmerkelijke beslissing de spin te houden en een jaar later leeft ze nog steeds in zijn auto.

De spin, die liefkozend Steve werd genoemd, voordat Chris besefte dat het een meisje was, is het afgelopen jaar gegroeid als kool.

Lees ook  Ariana 18 is bloedmooi, maar meer behaard dan de meeste mannen

Volgens Mirror vertelde Chris: “Ik heb haar een paar maanden geleden wel uit de auto gehaald, maar de volgende dag zat ze weer onder de zonneklep, dus ze vindt het om de een of andere reden leuk in mijn auto.”


Hij vervolgde: “Ik ben niet zo bang voor spinnen, dus ik laat haar binnen blijven, ook al stel ik het niet op prijs als ze op mijn schoot valt.”

Lees ook  Man dood na hartaanval door seks met prostituee

Een lift geven is er nauwelijks meer bij. “Als ik passagiers in mijn auto heb, schrikken ze vaak of schreeuwen ze. Steve is geweldig om me alerter te houden tijdens het rijden.”

Of deze bijzondere verstandhouding nog lang in stand blijft, is gokken. Maar als het aan Chris ligt, blijft Steve nog lang bij hem in de auto:

“Ik zou een beetje verdrietig zijn als ze besluit te vertrekken. Autorijden is veel spannender met haar binnenin.”

Lichamen jong Pools stel gevonden in akker bij Dronten

Voetgangster overleden aan verwondingen na aanrijding