in

Ontvoerde man uit Hoofddorp terecht, gewond achtergelaten in Delft

De 56-jarige man uit Hoofddorp die vorige week donderdag werd ontvoerd, is gewond aangetroffen in een woonwijk in Delft. De man is daar afgelopen nacht door zijn ontvoerders uit de auto gezet, meldt de politie. Hij bleek te zijn mishandeld en is in het ziekenhuis onderzocht. Inmiddels is hij weer bij zijn familie.

Rond de ontvoering is nog veel onduidelijk en het onderzoek is nog in volle gang. Zo’n honderd politiemensen zijn daarbij betrokken.

Lees ook  Zusjes mogen in huis overleden moeder blijven wonen: ‘Natuurlijk gaan we een kaarsje branden’

“De massale media-aandacht en de hulp en het meedenken vanuit de samenleving heeft het onderzoek geholpen. De politie en het OM willen iedereen daarvoor bedanken”, zegt de politie.

Een vergissing
Een dag na de ontvoering werden in Gouda al zes verdachten opgepakt, zij zitten allemaal nog vast. Het zijn twee mannen van 22 en een man van 30 jaar uit Rotterdam, een 31-jarige man uit Zwijndrecht, een 33-jarige man uit Dordrecht en een man van 30 zonder woonadres.

Lees ook  Zien: Britt Dekker doet schokkende onthulling over Ali B: ‘Dit deed hij bij mij’

De ontvoerders die het slachtoffer afgelopen nacht uit de auto hebben gezet, zijn nog niet aangehouden.

Eerder maakte de politie al duidelijk dat rekening wordt gehouden met een vergissing. “Tot nu toe is gebleken dat er geen enkele aanwijzing is dat de ontvoerde man deel uitmaakt van het criminele circuit”, meldde de politie.

Tiener lijdt aan ernstige acne als gevolg van stress en krijgt te maken met wrede pesterijen

Vrouw bij wie ontvoerde man aanbelde: ‘Dachten aan studentengrap’