in ,

Olympisch Kampioene Irene Schouten Te Zien In Pikante Fotoshoot!

Olympisch kampioene Irene Schouten pakte in de eerste week van de Olympische Winterspelen in Peking goud tijdens het schaatstoernooi, maar verraste ons eerder ook met een super sexy fotoshoot in lingerie voor FHM!

Irene pakt goud!
Irene Schouten is op een missie, ze wil maar liefst vier gouden medailles op de Olympische Spelen winnen.

De eerste afstand van het schaatstoernooi is gereden, en dat was de 3000 meter. Ze laat zeker wel zien dat ze veel in haar mars heeft en pakte gelijk goud op de 3000 meter!

Met ruim een seconde weet ze te winnen van haar Italiaanse concurrent Francesca Lollobrigida. Irene is maar net begonnen en ze heeft zeker een doel voor ogen, dat heeft ze het eerste toernooi zeker laten zien!


Irene haar ervaring
De 26-jarige vertelt o.a. dat ze het wat ongemakkelijk vond: “In het begin vond ik het nog wel een beetje ongemakkelijk, maar ik werd heel snel op mijn gemak gesteld.

Lees ook  Tiener die zijn nier heeft verkocht voor een iPhone, is nu levenslang verbonden aan zijn bed

Ik vond het heel fijn samenwerken met de fotograaf. Zij vertelde me duidelijk welke poses ik moest aannemen en daar zijn deze foto’s uit voortgekomen.

Ik ben zelf heel blij met het resultaat. Ik vind foto’s in normale kleding soms al ongemakkelijk, laat staan in lingerie. Maar na de tweede foto heb je het niet eigenlijk eens meer door.’’

Irene is vooral benieuwd naar de reacties: “Ik zal vast ook wel negatieve reacties krijgen, maar ik sta volledig achter de foto shoot.

Het is ook weer eens wat anders dan in mijn schaatspak. Een andere reden waarom ik het heb gedaan, is omdat schaatsen door de buitenwereld een beetje wordt gezien als een saaie, boerensport. Ik wil hiermee laten zien dat dit ten onrechte is en dat we geen boeren trutjes zijn.”

Lees ook  Onderzoek toont aan: 1 op de 5 mannen geniet meer van auto dan van partner

Irene Schouten is behoorlijk fotogeniek!
De 29-jarige Irene is naast een hele goede schaatsster ook bloedmooi! De afgelopen drie jaar is Irene dan ook meerdere malen behoorlijk hoog op de ranking van de FHM-lijsten terecht gekomen. En wauw, wat zijn dat mooie kiekjes geworden zeg! We hadden het ook niet anders verwacht.

Bekijk de beelden van Irene Schouten hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Irene Schouten (@ireneschouten1)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MEERVOORMANNEN.💥 (@meervoormannen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Irene Schouten (@ireneschouten1)

Stiefmoeder liet kindje (3) in eigen ontlasting zitten: ‘Hoe kun je tegen zo’n klein meisje zo intens gemeen doen?’

Kabinet wijzigt coronadoelen: openhouden samenleving staat nu formeel voorop