in

OG3NE-zusje Lisa knapt bijna uit haar badpak aan de rand van het zwembad

Zangeres Lisa, bekend van OG3NE, verbluft haar volgers dinsdag met een wel héél zomerse foto! OG3NE, voorheen bekend onder de artiestennaam Lisa, Amy & Shelley, is een Nederlandse meidengroep bestaande uit de drie zussen Lisa, Amy en Shelley Vol.

Op 19 december 2014 wonnen zij het vijfde seizoen van The voice of Holland. De zussen vertegenwoordigden Nederland zowel op het Junior Eurovisiesongfestival 2007 als op het Eurovisiesongfestival 2017.

Lees ook  Poepmessen bestaan tegenwoordig en blijkbaar hebben meer gezinnen het dan je denkt

Beide keren eindigden ze op de elfde plaats. In 2019 deden de zussen mee aan Dance Dance Dance en wonnen ze deze show. Hier waren ze het eerste trio ooit dat meedeed aan de show.

OG3NE Lisa viert de zomer
De blondine laat zien heerlijk van de warme temperatuur te genieten in haar eigen tuin. “Officieel zomer”, schrijft Lisa bij de foto van haarzelf in een zwembad.

Lees ook  Moeder vraagt gebeden voor dochter nadat haar vriend haar in coma slaat

De volgers raken niet uitgepraat over het zomerse kiekje. Ze krijgt enorm veel hartjes, likes en positieve woorden met de foto. “Je bent echt een mooie vrouw” en “Sexy Lisa”, “Heerlijk! Geniet!”, luiden enkele reacties.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Zo dan! Emma Heesters hoeft zich zeker niet te schamen voor haar lichaam

Romy Monteiro poseert in bikini en laat weten trots te zijn op haar lichaam