in

Oeh la la: Sylvie Meis showt retestrak bikinilijf op Miami Beach

Terwijl hier de kouwe natte drab door de goten sijpelt, zit Sylvie lekker in de zon. En daar mag heel druilerig Nederland van meegenieten.

Natuurlijk, als je een buitenmens bent kun je in december je krent op een balkonnetje in schubbekutteveen parkeren. Dikke jas an, kleedje over je benen, terrasverwarmer op standje ‘smelt de ijskappen’. Maar je kunt ook gewoon naar Miami Beach in Florida vliegen. Zoals Sylvie.

Lees ook  Emma (25) eet 20 sponzen per dag. "Sommigen gaan een steak uit eten, ik zou eerder voor een spons gaan.”

Strak lijf
En als je daar dan toch bent, waarom niet even een kiek schieten voor op Instagram? De inmiddels 43-jarige Nederlandse presentatrice mag er immers nog zijn. Sterker: wij durven te beweren dat ze nog steeds tot de meest appetijtelijke Nederlandse vrouwen van het moment behoort.

Volgens de geruchten overweegt Meis zelfs te emigreren naar de U.S. of f*cking A. Niet naar Florida, de plek waar ze het pikante plaatje schoot, maar naar Californië, waar ook andere BN’ers zoals Carice van Houten en Yolanthe Cabau vertoeven. Mocht ze dat doen, dan is de kans dat je Meis hier tegen het lijf loopt helaas een stukkie kleiner. Maar hé, zolang ze dit soort foto’s blijft posten vanuit de warmere regionen op deze aardkloot, hoor je ons niet klagen.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Sylvie Meis (@sylviemeis)’in paylaştığı bir gönderi

Vader schiet 8 maanden oude baby in gezicht

Ook volgend jaar krijgen we André Hazes niet meer te zien