in

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Hoewel ze tegenwoordig door het leven gaat als succesvolle zakenvrouw is Nikkie Plessen nog graag een gezien figuur.

Dat kan je al merken aan de vele likes die ze op Instagram vergaart. Deze keer is Nikkie te spotten in een nieuw topje met een opvallende paarse kleur. En dat ziet er best interessant uit.


Denim is in
Je kan het al zien aan de nieuwste look van Nikkie, maar denim is weer helemaal in. Spijkerbroek met opvallend spijkerjasje zijn de trend van het moment als je Nikkie moet geloven.

Lees ook  Waarom het cruciaal is om niemand op je bed te laten zitten met zijn of haar buitenkleding aan

Maar dan ben je er natuurlijk nog niet. Zo’n outfit maak je af met een echte eyecatcher, een gekke blikvanger die meteen de aandacht trekt.

Zoals bijvoorbeeld een spannend paars topje. Nikkie weet zichzelf op die manier meteen het middelpunt van het gesprek te maken.

Back in black
Maar haar paarse topje is niet het enige waar Nikkie de aandacht in weet te trekken. Zo heeft ze ook een ondeugend zwart jurkje in haar kast hangen, dat ze maar al te graag mee naar buiten neemt.

Lees ook  Juultje Tieleman laat mannen kwijlend achter met pikante foto

Een stoere zonnebril en knallende witte gympen maken de outfit compleet. Het is inmiddels wel duidelijk, Nikkie weet precies hoe ze zichzelf op haar best voor de dag moet laten komen.

Romee Strijd laat melkfabrieken zien op nieuwe foto

Toerist ontsnapt aan de dood nadat deel van glazen hangbrug wegzakt