in ,

Nieuw onderzoek: ‘Mannen eerder bereid vrouwen te helpen als deze stijve tepels hebben’

Nieuw wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat mannen anders reageren op vrouwen met stijve tepels, dan op vrouwen met zachte tepels.

De studie is een vervolg op eerder onderzoek waarbij vooral gekeken werd naar of mannen stijve tepels bij het vrouwelijke geslacht associeerden met s*ksuele ontvankelijkheid.

Een handje helpen
In dit onderzoek, The point of nipple erection 2: The effect of nipple erection on intended and expected altruism, lag de focus meer op altruïsme. Kortom, zijn mannen eerder bereid iets te doen voor vrouwen als deze stijve tepels hebben.

Lees ook  Onderzoek wijst uit: Mensen die een goede band hebben met de buren, zijn gelukkiger!

Het antwoord: JA.

De gewillige mannen die aan de test meededen, vonden dat vrouwen met harde nippels meer hulp verdienden dan vrouwen waarbij de rozijntjes niet door het shirt prikten.

Vooral als ze hierdoor meer contact kregen met de dames. Daarnaast vonden veel mannen dat de vrouwen met harde tepels vooral moesten worden opgenomen in hun eigen vriendengroep.

Lees ook  Kim koopt huis met uitzicht op homo ontmoetingsplek: “Soms zijn ze met zes man bezig”

Vrouwen ondergingen dezelfde test. Conclusie: zij waren niet eerder bereid exemplaren van hun eigen soort te helpen als deze stijve tepels hadden. En ook niet om ze op te nemen in hun sociale kring. Verrassend.

Toch mooi om te zien dat wetenschappers zich met belangrijke zaken bezighouden. Anders zouden we dit allemaal zelf moeten uitpluizen.

Politieactie tussen naakte strandgangers op Maasvlakte, verdachte trekt kleren uit om niet op te vallen

De gevaarlijkste seriever krachters van Nederland