in

Net binnen: Ook aan randing op de set van Goede Tijden Slechte Tijden

Een aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden van komende week eindigt in s*ksueel geweld. Na afloop krijgen de kijkers de tekst te zien:

“Een op de vier vrouwen in Nederland krijgt te maken met seksueel geweld.” Daarna volgt informatie over het Centrum S*ksueel Geweld.

Een verhaallijn in de soap komt volgende week tot een heftig hoogtepunt. Saskia Verduyn, vertolkt door Tamara Brinkman, wordt lastiggevallen door dokter Roman, gespeeld door Kiefer Zwart. Saskia besluit om ontslag te nemen bij zijn huisartsenpraktijk.

Lees ook  Overleden persoon gevonden in sloot bij metrostation Schenkel

Op het einde van de aflevering staat de dokter bij haar voor de deur. Hij zegt dat hij het wil goedmaken en niet met ruzie wil eindigen.

Op het ogenblik van het afscheid begint de dokter haar ongevraagd te zoenen. Daarna wordt ze zelfs verkracht.

De aflevering komt op een moment dat The Voice zwaar onder vuur ligt wegens s*ksueel wangedrag achter de schermen.

De kijkers krijgen vooraf een waarschuwing dat er een heftige scene volgt. “Voor het ontwikkelen van de verhaallijn hebben de schrijvers contact gehad met ervaringsdeskundigen en zich laten informeren door het Centrum S*ksueel Geweld.

Lees ook  Vrouw (18) was net haar ouders verloren en zag E. (57) als een vader, tot hij opeens zijn geslachtsdeel liet zien

De acteurs zijn op de set ook bijgestaan door intimiteitscoaches. Dit alles om de acteurs te ondersteunen en om het verloop van de verhaallijn zo echt mogelijk te maken, binnen de kaders en grenzen van fictief drama”, licht RTL nog toe.

Man begint aan nieuwe baan, wordt binnen 2 uur ontslagen: ‘Te dik’

Tot nu onbekende vieze The Voice-regisseur laat van zich horen