in

Nathan laat zijn vriendin regelmatig uit in winkelcentrum

Een op zijn minst opmerkelijk te noemen liefdespaar baart de afgelopen dagen opzien in Staten Island, één van de vijf stadsdistricten van New York.

De 30-jarige Nathan Riely en zijn verloofde (21), die door het leven gaat als ‘Xena, Nathan’s puppy’, vinden hun kinky levensstijl echter de normaalste zaak van de wereld.

Het stel, dat elkaar pas twee maanden kent, is net verloofd en ze hebben voor iets anders gekozen dan ringen.

“De meeste mensen vinden een ring romantisch, wij totaal niet. Voor ons symboliseren de halsketting en de riem onze liefdesband”, aldus Riely tegen de New York Post.

Lees ook  Dee, de ex van Enzo Knol, volledig uit de kleren voor de foto!

Sinds hun verloving zijn ze al door meerdere mensen op de foto gezet en als snel waren ze onderwerp van gesprek op social media. Verontruste mensen belden zelfs de politie, maar Xenia laat weten alles geheel vrijwillig te doen.

“Ik wil al sinds mijn dertiende een puppy zijn. Ik moest alleen iemand zien te vinden die mijn baasje wilde zijn en dat was nog helemaal niet zo makkelijk”, zegt de vrouw, die haar nachten doorbrengt in een kooi. “Ik ben gewoon wie ik ben en met Nathan als baasje ben ik gelukkiger dan ooit.”

Lees ook  Man zwaargewond nadat hij met rollator wordt geschept bij oversteken, hond van schrik weggelopen

Halloween
Hun seksleven is volgens beiden normaal. “We houden wel van bondageseks, maar niet in extreme vorm.

De manier van leven is voor ons al opwindend genoeg”, aldus Xenia, die de term op z’n hondjes persoonlijk een geheel nieuw leven heeft ingeblazen.

Tijdens Halloween staat de bruiloft gepland. Ze zijn niet van plan hun levensstijl daarna aan te passen. “We voelen ons hier het best bij. Zo laten we het.”

Onderzoek wijst uit: tandenborstels zitten vol poep

Aldi komt met zeer luxe en betaalbare sofa’s voor je huisdier