in ,

Het is officieel: André Hazes heeft relatie met jeugdvriendin!

Het Nederlandse blad Story is er zeker van: na zijn breuk met Sarah Van Soelen (25) heeft André Hazes (27) opnieuw de liefde gevonden.

En dan wel bij ene Anne Rose Zonneveld (27). Zij werd al gespot op het Instagram-account van Rachel Hazes, André’s moeder. Hun relatie zou door insiders aan het magazine bevestigd zijn.

Volgens de Nederlandse Story is de romance tussen André en Anne Rose nog pril, maar de twee zijn wel erg gelukkig met elkaar.

André leerde zijn nieuwe liefde kennen in zijn thuisstad Vinkeveen, via zijn familie. Hij had een close contact met het meisje toen de twee samen opgroeiden, maar eens hij zijn ex Monique Westenberg leerde kennen, verloor hij Anne Rose uit het oog.

Volgens de insiders die het nieuws aan Story bevestigen, zou Zonneveld op dit moment administratie doen bij André’s moeder, Rachel.

Lees ook  “Man die twee jonge Duitse agenten doodschoot tijdens verkeerscontrole gevat”

Het zou zomaar kunnen, want Anne Rose duikt op in haar Instagramfoto’s.

Tijdens één van haar bezoekjes bij Rachel thuis – waar André na zijn meest recente liefdesbreuk weer is gaan inwonen – raakten Anne Rose en André weer aan de praat. Zo zou de vonk zijn overgeslagen.

Anne Rose heeft echter ook nog een andere job: ze is Sales Manager bij een restaurant genaamd Mama Kelly, in Amsterdam.

Volgens de Nederlandse pers zou het koppel op dit moment bovendien samen op vakantie zijn in Spanje, om daar oud op nieuw te vieren. Volgend jaar zou er ook nog een uitstap naar Italië zijn gepland.

Jammer voor Sarah Van Soelen, de vorige vriendin van André. Zij verkondigde recent nog dat hun relatie slechts tijdelijk op pauze stond.

Lees ook  Fajah Lourens uit de kleren

André verwijderde al haar foto’s echter van zijn Instagramprofiel, waardoor het steeds meer begint te lijken op een definitieve breuk.

Voor haar moet het bijzonder pijnlijk zijn om het nieuws over zijn nieuwe relatie via de media te vernemen, zo schrijft Story.

Ook ex-verloofde Monique mag dus niet meer rekenen op een verzoening met de vader van haar zoontje, Dré.

Aanvankelijk werd in de media gespeculeerd over een doorstart van hun relatie, maar het vele contact dat André met haar zocht bleek dus toch vooral met zijn kind te maken te hebben.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Foto: Samantha de Jong (Barbie) opnieuw zwanger van nieuwe vriend

Nederland heeft op een na duurste benzine ter wereld