in

Monique Westenberg ook met spoed opgenomen: ‘Dit is er aan de hand’

Monique Westenberg, de ex van André Hazes, heeft een team therapeuten ingezet om meer rust en balans in haar leven te vinden. Dat vertelt ze op Instagram. Nadat de verloving tussen haar en de volkszanger afgelopen maart stuk liep heeft Monique enkele verdrietige maanden gekend.

Monique Westenberg Hazes

Monique heeft zich de afgelopen maanden heel erg in zichzelf verdiept en daardoor zijn er verschillende mooie mensen op haar pad gekomen. Waaronder “brain balance” expert Charlotte Labee.

De meeste mensen kennen haar nog van haar modellenwerk en ze was ooit ook Miss Universe Nederland. Monique heeft er nu voor gekozen om Labee en haar team van therapeuten in te schakelen om zo zelf weer die broodnodige balans te vinden.

Lees ook  112 gebeld voor Ellie Lust

Dan is ze bij Charlotte Labee in goede handen, want die heeft ook de nodige tegenslagen gekend in het leven. Waaronder haar kledinglijn die failliet ging.

De therapeuten zullen niet alleen maar gesprekken voeren met de ex van André Hazes. Ook ondergaat Monique verschillende onderzoeken, waaronder bloed- en darmonderzoek.

Op die manier hoopt ze er achter te komen wat ze allemaal nog meer aan kan pakken en aan zichzelf kan verbeteren. Begin deze maand zei Monique Westenberg over de breuk met André Hazes; “Ik ben weer stabiel en gelukkig, maar onder verdrietige omstandigheden.”

Lees ook  Utrechtse studenten mogelijk gedrogeerd op skitrip in Frankrijk

Hazes verliet haar voor de veel jongere Sarah van Soelen. Volgens Hazes is het contact tussen hem, zijn zoontje en Monique gewoon goed. Wij betwijfelen dat, want anders heb je geen leger aan therapeuten nodig.

Eindhovenaar wilde ‘natuurlijk’ seks met dochtertje 8 maar wel ‘zonder haar pijn te doen’

Davina Michelle gaat volledig de kleren uit en het internet gaat los