in ,

Moeder laat dochter buiten in tent slapen nadat de tiener dakloze belachelijk maakt

Een kind straffen, geen enkele ouder ontkomt eraan. De meningen lopen echter behoorlijk uiteen over wat een gepaste straf is of niet. Deze moeder wilde haar dochter een lesje leren nadat ze een dakloze belachelijk maakte.

De vrouw deelde haar verhaal op reddit en legde uit dat ze een alleenstaande moeder van twee tieners is, Jasmine (16) en Jessica (14).

“Hun vader stierf toen ik zwanger was van Jess, en ik moest hard werken. We bereikten een dieptepunt, en ik verdiende amper een salaris, maar het lukte me om een studie af te ronden, succesvol te worden en we hebben nu een goed leven,” schreef de moeder.

“Het punt is dat ik weet hoe verdomd moeilijk het is om je aan de onderkant van de samenleving te bevinden, en mijn dochters weten dit, daarom was ik razend over de actie van mijn dochter,” vervolgde ze.

“Gisteren liet Jasmine me een video zien van Jessica die een dakloze man uitscheldt en tegen hem zei: ‘Stop om me geld te vragen, je zou het zelf verdienen als je niet zo verdomd lui was en niet alles uitgaf aan drugs.’”

“Toen de dakloze man klaagde over de kou (we wonen in het noordoosten van Engeland), antwoordde Jessica: ‘Oké, mensen kamperen voor de lol, zelfs in december, je kunt niet klagen, jouw leven is iemands vakantie.”

Lees ook  Familie gebruikt 36 kilo aan explosieven bij gender reveal – Melding gemaakt van aardbeving

De vrouw was ziedend: “Woede was een understatement voor wat ik voelde, omdat ik dacht dat ik een empathische dochter had opgevoed.”

De moeder zorgde ervoor dat Jessica de dakloze man vond en haar excuses aanbood. Ook moest de tiener een hotelkamer voor die nacht betalen (20 pond) aan de man.

Daarnaast schreef ze zichzelf in als vrijwilligster bij een voedselbank. Maar, de moeder besloot ook om haar een nachtje te laten ervaren hoe het is om buiten te slapen.

“Ik deed haar slaapkamerdeur op slot zodat ze niet naar binnen kon, zette er een bord op met ‘gesloten voor de feestdagen’, zette een tent op in de tuin en vulde die met dekens en de slaapzak die ik gebruikte toen ik als tiener met mijn gezin op vakantie in Noorwegen ging kamperen,” legde de moeder uit.

“Ik sliep die nacht in de kamer die het dichtst bij de tuin lag, dus ik was in de buurt als er iets mis zou gaan. Ze aarzelde om het te doen, maar verkoos dit boven geen mobiele telefoon tot na de kerstvakantie.”

“In de ochtend huilde ze over hoe vreselijk het was om wakker te worden op een koude mat en verstoord te worden door vogels.

Lees ook  Hilarisch: vrouw bestelt eten zodat bezorger spin kan weghalen

Nadat ik haar had getroost, vroeg ik haar of ze dit elke dag zou willen doen zoals de dakloze man.

Het raakte een gevoelige snaar en ze moest huilen om haar acties, terwijl ze zelfs na de 20 pond met haar ogen rolde en haar verontschuldiging niet oprecht was,” voegde de moeder eraan toe.

Diezelfde dag maakte haar moeder nog een grote maaltijd klaar, die Jessica aan een aantal daklozen gaf.

“Ik was trots hoe ze met een schone lei begon, en nadat ik het eten naar de mensen had gebracht, kwam mijn zus langs.

Blijkbaar hadden mijn neefje en Jessica op school gepraat, en hij vroeg haar naar haar plannen voor de middag, en ze zei dat ze ging koken voor daklozen. Mijn neefje vroeg waarom, en Jess vertelde hem alles, wat hij aan zijn moeder vertelde.”

Toen haar zus langs kwam, vertelde ze de moeder dat haar straf “veel te streng” was geweest. Hierop begon de vrouw aan zichzelf te twijfelen en vroeg ze andere gebruikers naar hun mening.

Het merendeel lijkt het met de moeder eens te zijn. Ook omdat ze haar dochter een keuze gaf: in de tent slapen of zonder telefoon blijven.

Wat denk jij? Is dit een gepaste straf of juist overdreven?

Ouders zamelen geld in voor speciale grafsteen na zelfmoord dochter (13): ‘Ze was een lief en integer kind’

49-jarige man neergestoken, tieners opgepakt