in

Moeder drogeert zoontje (10) en is ten einde raad: ‘Laat me juiste zorg krijgen’

Een 45-jarige vrouw uit ‘s-Gravenzande moet worden behandeld in een kliniek, omdat ze begin februari vorig jaar haar zoontje zou hebben gedrogeerd.

Patricia O. zou het kind een sapje vol met antidepressiva, antipsychotica en kalmeringsmiddel hebben gegeven.

De jongen van tien belandde hierdoor in een coma. Nu vraagt de radeloze moeder om hulp aan de rechter. ‘Laat me alsjeblieft de juiste zorg krijgen. Mijn moederhart is zo van slag.’

Tijdens de rechtszaak donderdag vertelde de advocaat van Patricia dat de moeder in verwarde toestand zou hebben verkeerd.

‘Ze moet die avond vreselijk in de war zijn geweest. De liefde voor haar kind is onvoorwaardelijk. Wat er is gebeurd, is een groot gat voor haar.’

Lees ook  Moeder doodgestoken op straat: ‘Ik denk dat er wel 25 keer gestoken is’

Patricia had destijds last van depressies en angstaanvallen. ‘Pas in de politiecel kwam er binnen wat er was gebeurd’, zei de raadsvrouw tijdens een zitting.

De vrouw was ten einde raad tijdens de zitting. ‘Het gaat niet zo goed met mij. Ik ben angstig, bang en erg verdrietig. Ik heb afschuwelijke nachtmerries. Het is zo onwerkelijk.

Ik heb zoveel vragen nu de wereld is gestopt met draaien.’ Patricia wil hulp om te voorkomen dat zoiets ooit nog een keer gebeurd.

Lees ook  55-jarige vrouw met geweld beroofd

Uit de cel naar een kliniek
‘Ik heb dit absoluut niet gewild. Ik houd zo veel van mijn zoon. We hebben zo’n bijzondere band. Wat heeft deze vreselijke nachtmerrie veroorzaakt en hoe kan ik hier ooit mee om gaan?’

De rechter heeft besloten dat Patricia de gevangenis mag verlaten om te worden behandeld in een kliniek.

‘Na de opname gaat u terug naar de gevangenis’, zei de rechter. De rechtszaak tegen de vrouw gaat op een nog onbekend moment verder.

Dronken Nederlander wil auto op landingsbaan parkeren in Düsseldorf

Sofia bekent: “Mijn moeder betaalde mijn borstvergroting zodat ik meer video’s kon maken op OnlyFans” (foto’s)