in

Moeder deelt foto van haar zoon met kanker en een bericht dat iedereen zou moeten lezen

Drake was 10 jaar oud toen zijn moeder een foto nam die viraal ging. In 2012 werd leukemie bij hem gediagnosticeerd.

Hij onderging verschillende zeer zware behandelingen om de ziekte te verslaan. Helaas kwam kanker in 2016 weer terug. Maar Drake, die nieuwe behandelingen heeft ondergaan, is sinds 2019 in remissie.

Op een dag vond zijn moeder Jessica Medinger dat het tijd was om te stoppen met het verfraaien van de werkelijkheid.

Kanker is niet mooi of schattig, zegt ze. En uiteindelijk komt niet alles altijd goed. Daarom schreef Jessica een emotionele post op Facebook, waar ze het dagelijks leven met kanker portretteert.

De post werd meer dan 100.000 keer gedeeld. Jessica schrijft open en eerlijk over de pijn, de tranen en de slapeloze nachten. Over de doodsangst en berusting van haar zoon.

Hieronder kun je haar post in zijn volledigheid (vertaald) lezen.

“Voor iedereen die vecht tegen kanker of langdurige chemotherapie ondergaat. Voor iedereen die deze vreselijke ziekte doormaakt. Het wordt heel, heel moeilijk en heel snel.

De foto die ik plaats, is van deze ochtend en voordat je protesteer en klaagt ‘waarom zet ze een foto van hem in zijn onderbroek’, nou 1.

Lees ook  Tara is verslaafd aan zwanger zijn: "Maak mij z.s.m weer zwanger!"

Het laat niet meer zien dan een zwembroek zou laten zien en 2. Omdat het leven niet altijd politiek correct en mooi is, het de realtieit. Het leven is niet mooi, en kanker vernietigt een persoon.

Dit was deze morgen nadat Drake naar de badkamer werd gedragen. Ja, hij staat in zijn onderbroek omdat 75% van de tijd hij zijn behoeftes niet kan beheersen.

Hij is vel over been omdat ik hem moet smeken om één sperzieboon te eten voor het avondeten, of een glas water gedurende de dag.

Dit is als je zoon ‘s nachts bij je slaapt omdat hij bang is dat er iets gebeurt en hij alleen is, en met iets bedoel ik doodgaan.

Dit is midden in de nacht praten met een tienjarige, als hij vraagt of hij naar de hemel gaat wanneer hij sterft en of hij zijn vader daar zal zien en met hem kan praten en spelen.

Dit is hij die te zwak is om uit bed te komen of te lopen en gedragen moet worden of in een rolstoel moet zitten. Hij valt in slaap terwijl iemand tegen hem praat, omdat hij te uitgeput is.

Lees ook  In deze supermarkt kun je dus vanaf vandaag Kinder Bueno Pasta kopen:

Dit is hij, alle medicijnen uitkotsend en kokhalzend omdat zijn maag leeg is, op de lepel yoghurt na die ik hem net met zijn medicijnen heb gegeven.

Dit is verleden week 44 chemopillen in 24 uur innemen. Dit is hij die zegt: ‘Mamma, ik ga het niet halen.’

Dit is hij die niet aangeraakt wil worden, omdat het teveel pijn doet, en morfine gebruikt om door de dag te komen.

Dit is hij die me vertelt dat hij bang is en denkt dat hij zijn 11e verjaardag niet zal meemaken.

Dit zijn hij en ik, hem zeggende dat ik voor hem zal blijven vechten als hij dat niet kan. Dit zijn hij en ik, en onze wereld.

Dit is hij, Drake, Stinky Joe, mijn hele wereld. Vanaf het moment dat ik erachter kwam dat ik in verwachting was tot voor altijd, is hij mijn reden om te leven geweest.

Hij is mijn glimlach, mijn liefde, mijn hartslag. Hij is ook mijn tranen, de pijn in mijn hart, mijn rimpels. Hij is mijn leven.”

Deel alsjeblieft Jessica’s verhaal om het bewustzijn te vergroten. We hopen vurig dat op een dag deze vreselijke ziekte tot het verleden behoort.

Veel kritiek op gedeelde foto van Rachel Hazes: ‘Je bh is veel te klein!’

Dit is waarom ‘mannelijke yoghurt’ slikken super goed voor het vrouwelijke lichaam is!