in

Mike vroeg zijn vriendin om de prostitutie in te gaan, zodat hij zijn schulden kon afbetalen

Met Mike was het echte liefde, dacht Shana (19). Tot hij haar vroeg zich te prostitueren om zijn schulden af te betalen.

”Shana, je moet me helpen. Als ik geen geld geef aan die gasten, slaan ze me in elkaar. Misschien wel erger. Hou je genoeg van me om dit voor me te doen?” Het werd het sms’je dat me de prostitutie induwde. Ik was zestien jaar, drie maanden samen met Mike, en tot over mijn oren verliefd. Hij was de liefde van mijn leven, daar was ik zéker van.

Lees ook  Sabine werd slachtoffer van een horrorontvoering: in de klauwen van Dutroux

Ik leerde Mike kennen tijdens het uitgaan. Een vriend van me kwam me zeggen dat hij een bad boy was, en dat ik moest oppassen met hem. Maar na een uurtje praten was ik verkocht. Hij gaf zelf eerlijk toe dat hij een slechte reputatie had, en dat hij die ook verdiende.

Hij was in het verleden fout geweest, had meisjesharten gebroken. Maar sinds een paar maanden was hij veranderd, zei hij. Hij had een moeilijke kindertijd achter de rug, met een agressieve vader en een moeder met een alcoholprobleem. Hij was meegegaan in hun slechte spiraal, maar daar had hij nu mee gebroken. Hij was misschien nog jong, twintig pas, maar had al een heel leven achter zich. En nu was hij klaar voor de toekomst, zei hij.

Lees ook  Man lift op A1 nadat zijn vriendin hem uit de auto zet en krijgt boete van 390 euro

Wat zou jij doen als je EuroMillions wint? Deze dame won ooit miljoenen en leeft nu van een uitkering

Jongetje achtervolgt door man met mes, getuigen gezocht