in

‘Mijn vriend bleek homo te zijn en bedroog me met mijn broer’

De vrouw ontdekte zelf de affaire tussen haar vriend en broer
De 19-jarige Emma* heeft een gelukkige relatie met haar vriend Eli. Al blijkt haar vriend toch iets anders tegen hun relatie aan te kijken. Hij blijkt namelijk op mannen te vallen en – alsof het niet erger kan – valt hij voor John, de broer van Emma. Op het forum Reddit vertelt de vrouw hoe ze de affaire tussen haar vriend en haar broer ontdekte.

Sad unhappy teenage girl

Knappe mannen
“Ik ben nu drie jaar samen met Eli”, begint Emma. “Hij is charmant, aantrekkelijk en slim, allemaal eigenschappen waar ik op val. Mijn broer John is ook een knappe man. Ik hoor nog regelmatig dat meisjes op de middelbare school verliefd op hem waren.”

Maar het zijn niet alleen de meisjes die interesse hebben in haar broer. “Eli stelde me vaak vragen over mijn broer tijdens onze dates. Dat vond ik prima, maar soms was het wel een beetje irritant en plaagde ik hem door te zeggen dat hij verliefd op hem was.” Toen had de vrouw echter nog niet kunnen bedenken hoe dit verhaal zou aflopen.

Betrapt
“Laatst waren mijn ouders niet thuis, dus kwam John bij ons thuis om samen met mij en Eli te gaan winkelen. Terwijl ik me aankleedde, hoorde ik mijn vriend praten met John. Toen ik langs ze liep naar de badkamer, zag ik Eli zelfs blozen. Ik dacht er niet bij na en nam een douche.” Op dat moment zagen de mannen hun kans blijkbaar schoon en doken ze een slaapkamer in. “Ik hoorde ze de deur op slot doen, maar tijdens mijn tien minuten durende douche bleef het doodstil”, vertelt Emma. “Toen ik de badkamer uitkwam, hoorde ik kreungeluiden uit de slaapkamer komen.

Lees ook  Zien: De vrouw van Danny Vera is echt oogverblindend mooi in een te kleine bikini!

Ik trok mijn kleren aan en klopte op hun deur om te vragen of alles oké was. Het klonk alsof ze heel snel hun broek aantrokken. Toen ze de deur openden, zei John dat ze ‘gewoon aan het gamen waren’, maar ik weet dat hij loog.” Eenmaal in het centrum betrapte ik ze er nog op dat ze hand in hand liepen, al beweert Eli dat dit ‘per ongeluk’ was.”

Confrontatie
Eenmaal thuis was het tijd voor een confrontatie met haar broer. “Ik vroeg John of hij homo is en gevoelens heeft voor Eli”, vertelt Emma. “Hij was nerveus en trilde als een rietje. Ik zag de tranen in zijn ogen terwijl hij ‘nee’ zei en de kamer uitliep. Ik wist dat hij loog, maar dat hij het gewoon niet kon zeggen.” Emma was behoorlijk in de war, maar tegelijkertijd was ze klaar met haar eigen relatie. “Ik stuurde Eli een berichtje dat ik het uit wilde maken omdat hij me bedroog met mijn broer. Hij hield vol dat ze gewoon vrienden waren, ook al heb ik alles met eigen ogen gezien.”

Lees ook  Dame heeft zich niet ingesmeerd en is enorm verbrand

Uit de kast
“Even later liep ik Johns slaapkamer in om met hem te praten. Hij huilde heel hard terwijl hij met Eli aan het bellen was. Hij vertelde over zijn relatie met mij en dat hij op mannen valt, maar het niet aan mij en onze ouders durft te vertellen”, vertelt Emma. “Toen ik hem benaderde, gaf hij eindelijk toe dat hij een relatie met Eli wil en kwam hij uit de kast naar mij toe. Ik was er kapot van en rende boos zijn slaapkamer uit. Ik ben verslagen, verward en weet niet meer wat ik moet doen.” Emma gunt John alle geluk, maar kan er niet tegen dat hij van Eli houdt. Wat zou jij doen in haar situatie?

Fans verbaasd door “nieuwe lippen” Maxime Meiland: “Véél te groot!”

Dit is dus de reden waardoor stelletjes altijd ruzie krijgen in de IKEA