in

Met deze tips kun je ongezien vals spelen en altijd winnen met 30 Seconds

Kerst, een verjaardag, een avondje met vrienden of op vakantie. Het geniale en zenuwslopende bordspel 30 Seconds doet het altijd goed!

Als jij regelmatig 30 Seconds speelt, maar er niet zo heel goed in bent, dan kan je met deze geheime trucjes (LEES vals spelen) waarschijnlijk wel winnen. Disclaimer: Je medespelers gaan er waarschijnlijk niet heel blij van worden…

Eigen namen
Een ontzettend gemeen trucje, maar wanneer je zelf een aantal namen bedenkt die niet op het kaartje staan, wordt het spel een stuk eenvoudiger.

Als je bijvoorbeeld ‘Michael Jackson’ of ‘Martien Meiland’ kiest, is dat een stuk makkelijk te raden dan een bijvoorbeeld een oud-voetballer van een Nederlandse voetbalclub.

Let er wel op dat je je kaartje zo snel mogelijk terug in het doosje stopt nadat je beurt voorbij is, want je wil natuurlijk niet betrapt worden.

Lees ook  Heftig familieverhaal: ‘Ik heb een affaire met mijn oom

Volmondig ‘JA’ roepen wanneer het antwoord niet goed is
Verdwaal je ook wel eens in het uitleggen en weet je soms echt niet meer hoe nu verder? Je teamgenoten zijn volledig het spoor bijster en blijven maar de verkeerde dingen roepen.

Wat je dan kan doen is gewoon ‘JA’roepen bij een verkeerd gegeven antwoord. Ook bij dit gemene trucje geldt dat je het kaartje zo snel mogelijk weer terug in het doosje stopt, zodat de rest van de spelers je niet door heeft.

Stiekem nog een keer gooien
Zijn alle spelers nog druk aan het overleggen over het vorige kaartje? Dit is voor jou het perfecte moment om te gooien met de dobbelsteen. Gooi je 2?

Lees ook  ’Hoogbejaarde vrouw ernstig mishandeld door fietser’

pak dan snel de dobbelsteen om nogmaals te gooien. Hoogstwaarschijnlijk heeft de rest het niet door en jouw kans om een beter getal te gooien wordt hierdoor groter.

Steen verschuiven van de tegenpartij
Hier ga ja ook absoluut geen vrienden mee maken, maar wat het oog niet ziet, doet het hart niet zeer zullen we maar zeggen…

Een manier om eerder de eindstreep te halen dan je tegenstander is om natuurlijk zo onopvallend mogelijk het steentje van de tegenstander een plekje terug te zetten.

Disclaimer: Of je hierna nog nog vaker wordt uitgenodigd op een spelletjesavond kunnen we niet garanderen, maar je hebt deze keer waarschijnlijk wel gewonnen!

Heb jij een jongere zus? Pas maar op.. want zij verhoogt jouw kansen op overgewicht

Voor slechts 100 euro bouwt hij een toffe bar van pallets in de tuin