in ,

Met deze dingen moet je absoluut rekening houden als je buitens*ks gaat hebben

Bij veel mensen staat s*ks in de open lucht nog wel op de bucketlist. Het is spannend en opwindend en kan voor een hele geile vibe zorgen.

Maar toch zijn er wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je buitens*ks wil hebben. En wij leggen het je uit!

Goede locatie
Als je zover bent om de vrij partijen naar de frisse buitenlucht te verplaatsen, is het belangrijk dat je de juiste locatie kiest.

En buitenshuis is er heel veel keuze. Spontane s*ks is natuurlijk altijd leuk. Maar je kunt er ook een spannende date van maken.

Zo kun je het goed met je partner plannen en naar het moment toe leven. Ga bijvoorbeeld eens met je partner een stukje rijden, op zoek naar goede locaties.

Een belangrijke tip: zorg voor een wat beschutte plek, maar zorg ook dat het een beetje comfortabel is.

Lees ook  Heftig: Fajah Lourens pikt vriendje van dochter in!

Juiste tijd
Ook is het belangrijk dat je een goed tijdstip uitkiest voor jullie spannende avontuurtje. Dus niet om 14 uur ’s middags in een kinderspeeltuintje.

Denk bijvoorbeeld meer aan zonsondergang, of gewoon lekker ’s nachts. Dan heb je minder kans om betrapt te worden. Alhoewel dat de s*ks natuurlijk wel veel spannender maakt.

Doe voorzichtig
Als jullie eenmaal de perfecte locatie hebben gevonden en het juiste tijdstip hebben gepland, kan jullie spannende date beginnen.

Weet wel dat buitens*ks misschien heel leuk klinkt, maar het zeker minder comfortabel en ook niet zo schoon is als s*ks in het bed.

Je wilt namelijk absoluut geen zand of modder in je vagina. Dus neem vooral een kleedje mee en misschien zelfs wel vochtige doekjes.

Betrapt!
Het meest spannende aan buitens*ks is natuurlijk dat je betrapt kunt worden. Het maakt de sfeer tijdens jullie date wel extra spannend, maar tegelijkertijd is het ook absoluut niet iets wat je wil!

Lees ook  Brandstofprijzen schieten verder omhoog: morgen ‘recordstijging' van 4 cent per liter benzine

Daarom is het verstandig om van te voren even goed te checken, dan hoef je tijdens de s*ks niet telkens om je heen te kijken.

Doe daarom ook gemakkelijke kleding aan, dan kun je dat snel weer aantrekken als je iets hoort of ziet.

Illegaal
Eigenlijk is seks in het openbaar en op plekken waar mensen onder de zestien kunnen komen verboden.

Het is dus zeker weten geen slecht idee om een plan B achter de hand te hebben. Wordt je wel gepakt?

Dan mag je maar hopen op een rechter met een goed humeur, die betaalt namelijk wat voor straf jullie zullen krijgen voor deze spannende date.

Dit kan oplopen tot een celstraf van drie maanden, of een boete van €4050 euro. Dus pas goed op!

Paard trapt Madison (2) vol in het gezicht

Tel mee: Alle ‘Bonnie & Clyde’ foto’s van Barbie in het afgelopen jaar!