in

Maxime Meiland maakt de tongen los met ’T0PLESS’ foto

Maxime Meiland, die momenteel in verwachting is van een dochtertje, verblufte haar volgers woensdag met – naar wat het lijkt – een t*pless foto. Hoewel weinig op het plaatje te zien is, krijgt ze flink wat reacties. Positief én negatief.

Een foto zegt meer dan duizend woorden, moet Maxime hebben gedacht toen ze woensdag zonder bijschrift twee foto’s op Instagram plaatste waarbij haar ontblote schouders en decolleté te zien zijn.

De dochter van Martien Meiland wordt overladen met complimenten over hoe mooi ze eruitziet en hoe haar ogen extra mooi uitkomen door het zonlicht. Toch is er ook volop kritiek.

Lees ook  Knapste schaatster Jutta Leerdam zet Instagram op kop met uitdagende foto

„Mooie foto, maar gedrag van een klein kind”, schrijft iemand. „Jemig wat zie je er oud uit zo. Verder mooie foto alleen dit viel me op”, constateert een ander.

Er is ook commentaar op haar gedrag. „Wees eens wat liever tegen je vader, hij houdt en doet zoveel voor jou!”, stelt een volger.

Gelukkig wordt er ook genuanceerd: „Heel mooi Maxime! Als ik jullie programma zit te kijken wil ik zó vaak tegen je zeggen: doe eens wat liever tegen je pa en ma.

Niet zo vaak zo afsnauwen, ik vind dat echt verdrietig om te zien. Besef dat veel mensen ‘een moord zouden doen’ voor zulke ouders, jij lijkt hun steun vaak niet te zien/waarderen. Ik zeg lijkt, omdat ik toch wel denk dat het een façade is en je het niet zo meent.”

Lees ook  ‘Katja Schuurman betrapt met andere man in bed’

Half maart maakte Maxime bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje met vriend Leroy.

De twee hebben sinds vorig jaar een relatie. De 25-jarige dochter van Martien en Erica Meiland heeft al een dochter, de 3-jarige Claire, uit een eerdere relatie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Nietsvermoedende klanten eten ijsjes uit wc pot

Vrouw belandt op intensive care na heftige s*ks van 3 uur met man