in

‘Masturberen helpt tegen corona’

Coronavirus onder de leden? Misschien moet je eens tussen je eigen benen zoeken naar een oplossing. Volgens de eeuwig betrouwbare US Sun is daar namelijk een uitstekend middeltje te vinden.

Samen krijgen we corona onder controle, maar in je eentje kan het blijkbaar ook. Althans, dat meent hormoontherapiespeecialist Jennifer Landa, die haar typemachine aangeslingerd heeft voor Men’s health. Daarin beschrijft ze dat een stevige sessie in de rukbunker een behoorlijke stijging in immuuncellen veroorzaakt.

Lees ook  Jaimie Vaes laat niets-verhullende zwemkleding op Ibiza zien!

Tot 45 na de climax zijn je witte bloedcellen extra gemotiveerd om binnenkomende virussen de deur uit te zetten. Geen permanente bescherming dus, tenzij je de godganse dag met de handkar gaat, maar we kunnen ons niet voorstellen dat je daar nou zielsgelukkig van wordt.

Voor de vrouwen is er helaas minder goed nieuws. Het dames enkelspel heeft geen bewezen voordelen wat immuniteit betreft. Aan de andere kant heeft het verder geen nadelen, aldus een medische expert in The Sun, dus doe vooral een dappere poging.

Lees ook  Temptation Megan helemaal uit de kleren in Egypte (foto’s)

Vrouw springt in het water in Willemstad na beet van eigen hond

Jongen (5) ten onrechte uit huis geplaatst, kinderrechter snoeihard: ‘Evidente onjuistheden’ en ernstige fouten