in

Marieke Elsinga als stout schoolmeisje op nieuwe foto’s

Oops, she did it again! Het is carnaval in de studio van Q-music. Marieke Elsinga pakte voor de gelegenheid haar spannendste outfit uit de verkleedkist…

Het is non-stop jaren ’90 in de radiostudio bij Q-music deze week. Tijdens de Q-top500 van de 90’s wordt er alleen muziek uit dat decennium gedraaid.

En omdat het toevallig carnaval is deze week, hoor daar natuurlijk ook een verkleedpartij bij! Marieke Elsinga spant de kroon met haar Britney Spears-outfit…

Lees ook  Jorike (30): ‘Ik durf niet naar de wc te gaan bij mijn vriend’

Marieke Elsinga is weer even schoolmeisje
Britney Spears kon er als tiener in de jaren ’90 mee wegkomen, maar lukt het Marieke Elsinga om geloofwaardig een ‘stout’ schoolmeisje neer te zetten?

Hoewel zo’n outfit veel teweegbrengt bij sommige mannen, krijgen we bij Marieke toch met ‘n ander ander soort kriebels te maken.

Misschien heeft dat haar lengte een rol speelt. Hoe schattig die staartjes ook zitten, en hoe onschuldig ze ook bellen blaast met haar roze kauwgom – het lukt ons gewoon niet om een dame van dit formaat een ‘klein meisje’ te noemen!

Lees ook  Bewezen: ijsjes eten maakt je slimmer én gelukkiger

Q-top500 van de 90’s viert carnaval
Je kunt dit jaar niet de kroeg in om de blits te maken met je carnavalsoutfit, dus pakken Marieke, Mattie en Domien nu, uitgerekend in de carnavalsweek, hun kans.

We zijn benieuwd met welke kostuums ze de rest van de week aan komen zetten! Als Marieke nog dieper de garderobekast van Britney Spears induikt blijven we zeker kijken!

Gorilla met gebrek aan pigment doet mensen wereldwijd versteld staan

Meisje (12) pleegt zelfmoord nadat moeder haar hond laat inslapen