in

Man zwaargewond in ziekenhuis na ernstige mishandeling in centrum Zwolle

Een 29-jarige man uit Zwolle is woensdagavond ernstig mishandeld in het centrum van de provinciehoofdstad. Door de mishandeling raakte hij bewusteloos. Hij ligt zwaargewond in het ziekenhuis. De politie is op zoek naar de dader.

De 29-jarige man zou samen met een vriend ruzie hebben gekregen met de bestuurder van een scooter. Dat gebeurde rond 18:30 uur op de Grote Markt, midden in Zwolle. Wat de aanleiding voor de ruzie was, wordt op dit moment door de politie onderzocht. Het slachtoffer werd ernstig mishandeld.

Lees ook  Vier tieners (16) gewond na zwaar ongeval: bestuurder (16) in levensgevaar

Getuigen van de ruzie hebben de politie verteld dat de bestuurder van de scooter mogelijk een maaltijdbezorger is. Volgens getuigen is de man tussen de twintig en dertig jaar oud met een donkere huidskleur. Hij droeg een witte helm. Na de mishandeling is hij vanaf de Grote Markt via de Oude Vismarkt naar het Gasthuisplein gereden.

Lees ook  KFC is op zoek naar iemand die een jaar lang gratis kip wil krijgen

De politie roept de bestuurder van de scooter op om zich te melden. Mensen die meer informatie over het voorval of over de scooterbestuurder hebben, wordt gevraagd contact met de politie te leggen.

Ali B stopt voorlopig als artiest en ‘focust op gezin’

Heftig: Oud topturnster Verona van de Leur doet een boekje open over wat Marco Borsato 20 jaar geleden bij haar heeft gedaan