in

Man weigert huis te verkopen en is inmiddels volledig omsingeld door nieuwbouw

Een vastberaden man uit Florida weigert zijn geliefde gezinswoning te verkopen. Het feit dat om hem heen een enorm nieuwbouwproject is gebouwd, neemt hij voor lief.

Orlando Capote vertelde aan CBS4 News dat zijn vader de bescheiden eengezinswoning in 1989 kocht, nadat hij Cuba was ontvlucht en twee banen had om zijn American Dream te verwezenlijken.

“Het huis is mijn ziel,” vertelde Capote. “Dus wat heb je eraan om je ziel voor al het geld van de wereld te verkopen?”

De omliggende zone is de eindbestemming van de meest ambitieuze projectontwikkeling ooit in Coral Gables. Het Plaza Coral Gables biedt winkels, restaurants, woningen, kantoorruimte en een luxe hotel met 242 kamers. Met het project gaat meer dan 500 miljoen euro gepaard.

Lees ook  Psychologisch testje: Hoeveel honden je telt op deze foto onthult je mentale leeftijd

In de afgelopen zes jaar heeft Capote 60 biedingen gehad voor het huis van 120 m² met twee slaapkamers en twee badkamers. Het laatste bod was bijna een miljoen dollar, maar ook dit weigerde hij.

Zijn vader stierf in 2005 en de man verloor zijn moeder vorig jaar. Voor haar dood vroeg ze om hem om het huis niet te verkopen.

“Dit was het droomhuis van mijn vader. Het deed er 20 jaar over om het te vinden.” vertelde Capote aan The Miami Herald. “Dit huis is als een harde schijf. Terwijl ik om me heen kijk en erin woon en beweeg, herbeleef ik vele herinneringen. Dat kan ik niet in een ander huis vinden.”

Lees ook  8 keiharde feiten over an*le s*ks die je echt moet weten

Volgens de man heeft de gemeente verschillende regels verbroken en zijn eigendom vernield. Als de gepaste afstand zou worden gehouden, zou dit volgens Capote niet zijn gebeurd. Ambtenaren van Coral Gables beweren echter dat ze geen enkele wetten hebben overtreden.

Meisje wordt mama op haar 13de – vandaag denkt iedereen dat ze zussen zijn

‘De eenzaamste beer ter wereld’ sterft een paar maanden later nadat ze uit circus is gered