in

Man op zoek naar herkomst muziek zwaar mishandeld

Op zaterdag 4 september werd een man mishandeld op de Ruitersweg. De politie is een onderzoek gestart naar de verdachte en verzoekt getuigen zich te melden.

Rond 15.00 uur fietste het 49-jarige slachtoffer, een inwoner van Hilversum, over de Ruitersweg. In deze straat was er kennelijk een feestje of bijeenkomst want er werd muziek gespeeld.

Het slachtoffer besloot om te stoppen en te zoeken naar de herkomst van de muziek. Zover kwam het echter niet want hij werd aangesproken door een onbekende man.

Lees ook  Man (26) zwaargewond bij steekpartij Apeldoorn, politie doet onderzoek

Het gaf het slachtoffer een onrustig gevoel dus hij besloot zijn weg lopend te vervolgen met zijn fiets aan de hand.

De verdachte achtervolgde de Hilversummer en sloeg hem op enig moment in het gezicht. Het slachtoffer viel op de grond en raakte buiten kennis. Toen hij weer bij bewustzijn kwam, bleek zijn belager te zijn verdwenen.

Het slachtoffer heeft zich onder behandeling moeten stellen van een arts. Deze constateerde ernstig oogletsel waarvoor hij nu behandeld wordt.

Lees ook  Vrouw onthoofdt man omdat hij klaagt dat soep niet lekker is:

Signalement
De politie neemt deze mishandeling zwaar op en doet onderzoek naar de identiteit van de verdachte en zijn motief. Van de man is het navolgende signalement bekend:

Hij droeg een zwart poloshirt en een beigekleurige broek. Op zijn hoofd droeg hij een baseball cap, eveneens beige van kleur. De verdachte had opvallend witte tanden.

Kat met zuur overgoten

Nieuw gebouw in Middelburg werkt op de lachspieren: ‘Je staat gewoon voor lul!’