in

Man mishandelt bouwvakker na vreemdgaan met vrouw

Een bouwvakker is vrijdagochtend 25 maart in Gorinchem in elkaar geslagen. Een vrouw ging vreemd met de man in een woning in de binnenstad, vlakbij de plek waar de bouwvakker aan het werk was.

De heer des huizes betrapte de bouwvakker rond half tien. Hij kwam met een kompaan de vreemdganger confronteren en verhaal halen. De bouwvakker werd in elkaar geslagen door het tweetal schrijft ZHZ Actueel.

Lees ook  Man met kinderwagen wordt in Amersfoort uit het niets in zijn nek geslagen en beroofd

Hij raakte dusdanig gewond, dat ambulancepersoneel ter plaatse werd gevraagd bij het incident in de omgeving van de Kapelsteeg en Broerensteeg.

De man is na onderzoek naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Agenten hebben een bijl, waarmee door het tweetal werd gedreigd, in beslag genomen.

De politie bevestigt het verhaal maar is zelf terughoudend met het delen van informatie. “Het incident speelde zich af in de huiselijke sfeer, en in die zin zijn wij wat terughoudend,” laat een politiewoordvoerder weten. Voor zover bekend hebben beide partijen geen aangifte gedaan en is er niemand aangehouden.

Lees ook  Moeder sluit zoon met ADHD jarenlang op in slaapkamer: ‘Ik wilde rustig tv kijken’

Vrouw bijt BOA in penis en weigert los te laten

Duizenden mensen bij afscheid Piet Paulusma: ‘Oant moarn zal nooit meer zo klinken’