in

Man in trein bij station Rotterdam Blaak in gezicht gestoken

Een man is maandagmorgen in een trein bij station Rotterdam Blaak door een andere treinreiziger in het gezicht gestoken, meldt de politie. Het slachtoffer is bij zijn wang geraakt, aldus een politiewoordvoerster, en naar het ziekenhuis gebracht. De dader is nog voortvluchtig maar wel in beeld in Rotterdam.

Het incident gebeurde rond 06.00 uur in een trein bij het trein- en metrostation Blaak in het centrum van Rotterdam. Onduidelijk is wat de aanleiding voor de steekpartij was en of de twee mannen elkaar kenden. Het gebeurde in een trein van of naar Breda, aldus een politiewoordvoerder.

Dader gevlucht
De dader wist na het incident weg te komen. “Er is geen gevaar meer, de dader is voortvluchtig en niet meer in de trein. Waar hij wel is, en of hij het station uit is gegaan of een metro in, weten we niet”, aldus de politiewoordvoerder.

Het slachtoffer was aanspreekbaar en is voor behandeling naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek en is op zoek naar de dader.

Het treinverkeer heeft door het incident enige vertraging opgelopen. Na 07.00 uur was de vertraging door de steekpartij verholpen.

Lees ook  Vrouw (19) veertig minuten lang aangerand in trein van Amsterdam naar Alkmaar

Man en vrouw aangehouden voor seksueel misbruik van 7 jonge meisjes

Syrisch jongetje (13) moederziel alleen aangetroffen op station Tilburg: ’Hij begon te huilen’