in

Man heeft zijn jongeheer al 24 jaar niet meer gewassen en snapt niet waarom het stinkt en pijn doet

In het Britse programma ‘The S*x Clinic’ kwam er in 2019 een zeer bijzondere patiënt langs. Maak kennis met de 24-jarige Zach.

De barman vertelde in het programma eerst vol trots dat hij een echte casanova is en al zeker met 40 vrouwen s*ks had. Hij zat nu echter met een behoorlijk vervelend probleem.

Een stinkende jongeheer, hoe komt dat toch?
De laatste maanden merkte Zach dat zijn jongeheer behoorlijk stonk en dat zijn eikel ook flink geïrriteerd was.

Kers op de taart was dat hij zijn voorhuid niet meer helemaal naar achteren kan trekken waardoor s*ks soms pijnlijk is en hij zelfs bijna niet meer kon klaarkomen.

Lees ook  Opgepakte verdachte (19) liep mee met stille tocht vermoorde Xavier: ‘We zijn in shock’

Een ernstig probleem zou je denken, maar niets is minder waar. Na een onderzoek van nog geen volle minuut zag dokter Naomi al wat het probleem was.

Zach had namelijk gigantisch veel smegma (een opeenhoping van dode huid, zweet en olie) onder zijn voorhuid zitten.

Een beetje vol verbazing vroeg de dokter hoe vaak hij zijn jongeheer wast. Zach vertelde doodleuk dat hij enkel wat langs de buitenkant schrobt.

In andere woorden, hij heeft in 24 jaar tijd nooit zijn penis deftig gewassen en had dus als gevolg zo’n groot kaasrandje dat het zelfs niet op een kaasplank zou misstaan. Zijn excuus? Hij wist niet dat je je pretstok moet wassen.

Lees ook  Man begint aan nieuwe baan, wordt binnen 2 uur ontslagen: 'Te dik'

De dokter van dienst had dus ook een duidelijk boodschap voor de genezing van zijn probleem: ‘Was gewoon je jongeheer kerel’.

De video van zijn verhaal in ‘S*x Clinic werd overigens miljoenen keren bekeken. Vanaf nu is hij dus voor altijd de man die dacht dat zijn jongeheer aan het groeien was, maar hij bleek eigenlijk gewoon een vetzak te zijn die zich nooit wast.

De video is opgenomen voor COVID-19 en lockdown-tijden

Britt Dekker showt afgetraind lichaam op Instagram

Iedereen kan in 1 klap kast worden met dit spierbundelpak