in

Man heeft erectie van 12 uur na roken cannabis

Soms komen er wel heel bijzondere mensen op de eerste hulp, maar een 32-jarige man uit de Verenigde Staten liet het personeel wel heel raar opkijken.

Erectie
De 32-jarige man, wiens naam onbekend is, kwam bij de eerste hulp met bijzondere erectieproblemen.

Niet omdat hij hem niet omhoog kreeg, maar juist het tegenovergestelde. Hij had last van langdurige erecties, waarvan de langste tot twaalf uur duren.

Deze aandoening, die ook wel priapisme wordt genoemd, kan pijnvol zijn en ontstaan doordat het bloed niet uit de penis kan.

Lees ook  Dochter Hulk Hogan uit de kleren

Onderzoek
Uit onderzoek dat in het wetenschappelijke Journal of Cannabis Research is geproduceerd, vertelt de dokter over de klachten van de man.

Het bleek dat hij meermaals een erectie had in de periode dat hij voor zes maanden meerdere malen per week cannabis had gerookt.

Eredere problemen
De man bleek dit probleem ook al eerder te hebben toen hij 16 a 17 jaar was. Toen duurden de erecties niet langer dan vier uur.

Lees ook  Man laat zichzelf arresteren om te ontsnappen aan huisarrest bij zijn vrouw

Na die tijd was hij weer even gestopt en begon hij weer. Toen kwam de aandoening weer terug.

Doordat hij in het verleden verder geen medische klachten had, werd uiteindelijk de link gelegd tussen cannabis en de erecties. Om te kijken wat de precieze invloed is, moet verder onderzoek gedaan worden.

Met deze Frikandellen-Kruiden laat je álles naar Frikandel smaken!

De 18-jarige Romy en 84-jarige Klaas zijn stapeltje verliefd op elkaar