in ,

Man brengt zijn honden naar dierenarts om ze in te laten slapen omwille van nieuwe vriendin

Honden leren ons zoveel, zoals onvoorwaardelijke liefde en loyaliteit. Een hond zou nooit zomaar een lid van zijn gezin in de steek laten. Hetzelfde kan helaas niet gezegd worden over mensen.

Een tijdje terug bracht een man in Indiana zijn twee oudere honden, Cosmo en Sam, naar een dierenarts om in te laten slapen. Echter, de dieren waren niet ziek, ze waren allebei gelukkig en gezond.

De viervoeters woonden al 10 jaar bij de man, dus waarom liet hij ze nu achter? De reden die hij opgaf, was omdat hij bij zijn vriendin introk en dat zij allergisch was voor honden.

In plaats dat de man naar een dierenasiel ging, om de honden achter te laten, of actief een ander baasje zocht, dacht hij dat inslapen de beste ‘oplossing’ was …

Lees ook  Zien: Kijkers verbaasd door nieuw gezicht Martien Meiland: “Waarom!?”

Penny Emerson, van de dierenopvang Begin Again Rescue Co, vertelde aan The Northwest Indiana Times:

“Blijkbaar was er een verandering in zijn levensplannen, en daar maakten ze geen deel van uit. Het was echt triest.”

Gelukkig wilden de dierenarts en zijn collega’s hier niets van weten. “Niemand van ons wil een einde maken aan het leven van een huisdier, tenzij het leed moet voorkomen,” aldus de dierenarts.

In plaats daarvan namen ze contact op met Begin Again Rescue, die de honden opnam en ter adoptie ter beschikking stelde.

Lees ook  Man krijgt seks als hij huishoudelijke taakjes doet: “Eén blote borst voor de afwas” (foto’s)

Omdat het oudere paar een band had, was het moeilijk om voor beide en gouden mandje te vinden.

Eric en Tiffany Dybas hadden recentelijk hun hond verloren. Toen ze het verhaal van Cosmo en Sam hoorden, werden ze meteen verliefd op de oudere honden en besloten ze te adopteren.

Cosmo en Sam zijn gek op hun nieuwe baasjes en worden verwend door hun nieuwe gezin. Ze slapen elke nacht in bed met hun ouders en hebben een grote tuin om in te spelen. Alle dieren verdienen het om een liefdevol thuis te vinden!

Is jouw partner een borsten-, benen- of billenman? Zo verleid je ‘m het beste

Vreselijke beelden laten zien hoe ‘meest eenzame orka ter wereld’ met kop tegen glas beukt