in

Man (44) bewerkt stiefvader (63) met hamer na discussie op straat in Knokke-Heist: “Slachtoffer in kritieke toestand”

De politie van Knokke-Heist onderzoekt een zwaar geval van agressie donderdagmiddag in de Onderwijsstraat. Daar werd een man het slachtoffer van een aanval met een hamer. Dader en slachtoffer zouden tot het zelfde gezin behoren. Volgens onze informatie gaat het om een stiefvader en zijn stiefzoon.

Over de precieze omstandigheden kan de politie momenteel niet veel kwijt. Verschillende patrouilles kwamen na de melding ter plaatse. Het slachtoffer zou aangevallen zijn met een hamer door zijn stiefzoon. Dat bevestigt het parket van Brugge.

Lees ook  Collega’s nemen laatste afscheid van Tina (14), “de dapperste explosievenhond van het Belgisch leger”

De 63-jarige man raakte volgens onze informatie ernstig gewond en werd hevig bloedend afgevoerd. Op straat zijn de sporen van de aanval nog duidelijk te zien. Ook het huis van het slachtoffer liep schade op. Daar sneuvelde een raam.

Wellicht probeerde de dader eerst de woning binnen te dringen, waarop het slachtoffer uiteindelijk naar buiten kwam en werd aangevallen met de hamer. Buurtbewoners reageren geschokt en begrijpen niet wat de dader bezielde. Het slachtoffer, die samenwoonde in de Onderwijsstraat met de moeder van de verdachte, verkeert in kritieke toestand.

Lees ook  Stiefmoeder liet kindje (3) in eigen ontlasting zitten: ‘Hoe kun je tegen zo’n klein meisje zo intens gemeen doen?’

De politie sloot de Onderwijsstraat urenlang plaatselijk af in afwachting van de nodige vaststellingen.

De 44-jarige verdachte werd opgepakt voor verhoor.

Pikante beelden de ruimte in geschoten om contact te maken met buitenaards leven.

Dat moeder in bed springt met haar dochter en haar vriend is krankzinnig