in

Maan de Steenwinkel in het kortste jurkje waar we haar ooit in gezien hebben!

Maan de Steenwinkel kennen we allemaal inmiddels wel. Een van de meest succesvolle zangeressen die ons landje rijk is met behoorlijk wat nummer 1 hits sinds ze bezig is aan haar carrière te werken.

En dat te bedenken dat deze zangeres pas sinds 2016 bekend geworden is door haar deelname aan The Voice Of Holland. Ook heeft de brunette haar acteerdebuut al neergezet met de film ‘De Club van lelijke Kinderen‘. Een clubje waar de beeldschone Maan natuurlijk niet helemaal in past. Helemaal niet wanneer we de meest recente foto van deze brunette aan het bekijken zijn op haar tijdlijn. We hebben de afgelopen tijd weinig nieuwe kiekjes van haar gezien op Instagram, dus deze komt als geroepen.

Lees ook  ZIEN: Roxeanne Hazes trekt al haar kleren uit

Maan de Steenwinkel heeft een mooi paars jurkje gevonden
Na een korte break in Portugal is de zangeres weer terug in het land om aan het werk te gaan. Waar dit outfit precies voor bedoelt is weten we niet, maar het staat haar wel. We hopen in ieder geval dat het voor een of andere videoclip zal zijn waar we later nog van kunnen gaan genieten, want we willen hier meer van zien. We gokken dat Tony ook een tikkeltje heimwee krijgt gezien zijn reactie: “HALLOOOO😍”

Lees ook  Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Wow: Kim-Lian van der Meij laat bikinilijf zien!

Man overlijdt door bedrijfsongeval met tafel van 1000 kilo