in

Lidl verkoopt nu deze spotgoedkope matching outfits voor baasje en hond!

Dat Lidl vaak zat de meest geweldige en spotgoedkope producten in de webshop heeft, dat weten we allang.

We zagen bijvoorbeeld al deze spotgoedkope Mini-Vespa voor kinderen, dit gigantische Whiskyvat van 30 liter en deze Jacuzzi om de winter door te komen.

Hoewel dat allemaal relatief goedkope producten zijn, moet je er toch even voor sparen. Gelukkig reikt het assortiment nog veel verder dan dat.

Lees ook  Mogelijk gaan we drugs gebruiken om coronabesmetting voorkomen

De supermarktketen komt nu namelijk met matching jassen voor jou en je trouwe viervoeter zodat jullie de straten kunnen rocken na de avondklok.Lidl komt met matching regenjassen voor jouw en je hond!

Nu willen we natuurlijk weten wat de complete set gaat kosten, dat hangt er vanaf. Er zijn namelijk regenjassen voor heren en dames, respectievelijk verkrijgbaar voor 14,99 en 17,99 euro.

Lees ook  Moeder Gerdie: 'Ik aaide haar hoofd en zei: 'Mama is bij je' - Ze werd nooit meer wakker..

Maar dan heb je er natuurlijk nog een nodig voor je blaffende maat. Die kost je maar 7,99 euro, geen geld natuurlijk om er zo stijlvol bij de lopen met z’n drieën: “De hondenjas geeft optimale regenbescherming door waterafstotend bovenmateriaal.

De jas heeft reflecterende details voor extra zichtbaarheid en klittenbandsluiting voor makkelijk aan-/uittrekken.” De linkjes naar alle regenjassen vind je onder de #twinning foto:

Dit restaurant heeft 257 kazen-pizza op de kaart

Wil jij graag stoppen met roken? Deze man maakte een kooi voor om zijn hoofd om van het roken van te komen!