in ,

Lidl verkoopt een opblaasbare kajak voor een prikkie

In de zomer is het heerlijk om het water op te gaan. Laatst schreven we al over deze gemotoriseerde opblaasbanden van Amazon en een opblaasbare tank inclusief werkend waterkanon.

We zitten dus middenin de waterpret zoals je merkt. Deze week kwam Lidl met een geniale steal: een opblaasbare kajak voor een zacht prijsje.

Opblaasbare kajak van Lidl
Met deze opblaasbare kajak kun jij heerlijk de zee, het meer of de gracht op. Lekker dobberen en chillen in het zonnetje en tegelijkertijd een beetje fit worden. Dit is echte waterpret in de zomer!

Lees ook  Dokters merken dat navelstreng zes keer om nekje van pasgeboren baby zit

Er is plek voor 2 personen in de kajak, dus bel jouw beste maat of vriendin en ga het water op. Er zijn zoveel mooie plekken in Nederland die je te water kunt ontdekken. Lidl (wie anders) komt nu met een zeer betaalbare kajak die nu in de aanbieding is.

Specificaties
Deze handige 2-persoons kajak is op te blazen en heeft een afneembare voor- en achterzitting gemaakt van robuuste en duurzame materialen.

Lees ook  Meisje (16) omgekomen bij botsing

Daarnaast is de kajak bestendig tegen zout, water, olie, UV en kou. Je kunt er dus echt mee op avontuur.

Ook wordt de Kajak met een dubbel aluminium peddel geleverd die je gemakkelijk kunt verstellen. Als je de twee peddels aan elkaar klikt kun je deze ook als dubbele beddel gebruiken.

Is de kajak stuk? Er wordt ook een reparatieset bij geleverd, alles bij de hand om de kajak te fixen mocht dit nodig zijn.

Dokter behandeld een ‘dwarsliggende’ baby. Blijf nu goed kijken als hij op haar buik drukt

Vermindert het eten van pissebedden hooikoortsklachten?