in

Lichtmast bezwijkt door hondenpis, valt op fietsster

Dankzij hondenpis is een lantaarnpaal vandaag in Zoetermeer bezweken en bovenop een fietsster terechtgekomen. Door de urine van de viervoeters zijn de schroeven onderaan de paal gaan roesten, waardoor de lantaarnpaal is bezweken. De gemeente Zoetermeer laat na dit bizarre ongeluk nu alle soortgelijke lantaarnpalen nakijken.

Op RTV West doet het slachtoffer, Marja van Koert uit Zoetermeer, haar verhaal. De vrouw was met haar dochters van 10 en 13 op weg naar huis toen ze op het Marathonpad werd geraakt door een omvallende lantaarnpaal. Ze liep daarbij een hoofdwond en een hersenschudding op. „Ik weet eigenlijk niet meer wat er gebeurde. Het is zo’n ongelofelijk toeval dat je dit overkomt.”

Lees ook  Monica Geuze laat niets aan je verbeelding over met deze foto:

Ook beide dochters Esmeralda en Destiny zijn nog onder de indruk van het voorval. „Ik zag hoe mama werd geraakt en door de paal tegen het muurtje van de tunnel werd gedrukt. Ze bloedde heel erg,” vertelt Esmeralda. Getuigen van het bizarre ongeval belden direct 112 en verleenden hulp, waarna de hulpverlening op gang kwam. Na een behandeling op de eerste hulp kon Marjan gelukkig weer naar huis.

Lees ook  Bizar: Linda de Mol liet vluchtelingen bij haar huis expres fotograferen door roddelblad

De gemeente heeft na het ongeval onderzoek gedaan bij de lantaarnpaal en kwam tot de conclusie dat hondenpis de oorzaak is. De paal is op een betonnen plaat vastgezet en de door de urine aangetaste schroeven hebben het begeven. Alle lantaarnpalen die op dezelfde manier zijn vastgeschroefd worden nu nagekeken. Hoeveel dat er zijn is onbekend.

Bizar! Man wordt dronken van het eten van frietjes

Man opgepakt na saboteren parachute eigen vrouw, omdat ze slecht kookt